![]() |
w UP bylo 7dni 01min i 28s :)ahaha :)
|
jak wszyscy :) "za dlugo" :( od 1 do 9h ale bywalo wiecej:)ihihih
|
@Predi LoL :)
|
teraz? 16h na dobe :D nawet jak nie stukam to sie ucze na biurku na ktorym stoi komp wiec tez wtedy tez przed nim siedze :D
|
Sumując moje czasy siedzenia na komputerze wynosi on gdzieś przeciętnie około
5 godzin ;) |
u mnie to wygląda tak. wracam do domu ok 15 włączam kompa jem obiadek (przed kompem) i tak do 22 (lekcje też odrabiam przed kompem np w czsie gdy się mapka w COD ładuje) .Niedawno sobie kupiłem karte tv to juz wogule do 24 a w wakacje to cały dzien, no chyba że gdzieś z kumplami się pójdzie albo wyjedzie w góry :marzyciel: :)
A propos klawiatur moja to masakra w czasie świąt w padło pełno takich cukiereczków co są przyklejone do pierników. raz odwróciłem klawę do góry nogami to miałem na biurku WIELKA kupę syfu :D Chciałem sonie kupic nową bezprzewodową ale w każdym sklepie w jakim byłem to w zestawie z mychą za 200zł sic! |
A ciekawe jak rachunki za prąd na tym u was wychodzą ??
Dostałem ostanio 185 zł, a wy ?? :D Moja odp. 3-5 w tygodniu, w weekend 6-9 albo i więcej :) |
Roznie bywa, ale i tak za dlugo siedze.
|
standardowo.....
czyli zdecydowanie za duzo... w zcasie sesji (jak teraz) to ok 1-2 max dziennie. weekend 4-5 a jak mam wolne....to czasem i po 6-7.... tak, jestem uzalezniony od netu.... nie bede sie leczyl!!! :) a powaznie to nie ejst toprawda,bo jak sa wakacje,to mozna spokojnie miesiac bez kompa zyc i nic sie nie dzieje... ale jak juz sie pojawi na horyzoncie, to masakra!!! |
Duzo za duzo. LAe czasem mozna sobie na to pozwolic :P
|
...jak większość = za dużo ;p
|
Cytat:
ja lubię ludzi odważnych ale nie samobójców:podbite: |
Cytat:
|
Cytat:
a moje klawisze są radiowe i leżą byle gdzie byle pod ręką:worek_tre |
Cytat:
Jego już nie da się odkleić. ;) :piwo: |