![]() |
Cytat:
|
Za długo, zdeydowanie za długo, tak ok 12 h/dzien, a bywaja dni jak mam wolne na uczlni to około 18h,
i nie, nie jestem uzależniony ;) Pozdro |
Nie mniej, niż 10.:)
|
Cytat:
ja mam podobnie 8h w robocie + jakies moviesy w domku :D |
Ja różnie, ale najczę¶ciej dłuugo :D
|
malo bo dziewczyna skutecznie odciaga od monitora :P
|
8 h w robocie + kilka h w domu
|
Chyba jak wszyscy - za długo, dzi¶iaj ponad połewe dnia przesiedziałem nad CS:S
6-9 h :| |
Ostatnio miałem przerwę, to siedziałem niewiele, tyle co nic.
A tak normalnie to około 4-6 h. Lecz czasami dłużej, np. jak kiedy¶ robiłem katalog frezów , wierteł i innych dupereli to przez 1.5 mies po 18-20 h . Po jakim¶ czasie jak siadałem do kompa to miałem uczucie że monitor mnie parzy w twarz, no ale wtedy nie było monitorów LR. :) |
Jakby spytać mojej żony ile siedze przed kompem to cały dzień 8 )
i pół nocy |
Siedze różnie, zależy od dni tygodnia, ile mam lekcji w szkole, dochodz± do tego lekcje w szkole muzycznej, zależy ile mam zadania, jakies sprawdziany, czy brat jest w domu, czy mam duzo nauki, czy mama jest w domu ;) :) i kilka innych rzeczy. S± dni w które nie wł±czam kompa i sa dni (jakies wolne od szkoly) gdzie spedzam przed kompem pol dnia, tak ze juz oczy bol± i wylaczam dopiero wtedy komputer.
Ogólnie to siedze za dużo, zwlaszcza ze w tym roku matura, no ale wiecie jak jest ;) |
przez ferie sie zdazalo siedziec i po 11h na dobe, ale to z nudow. A tak na roku szkolnym jest miedzy 6-9h;)
Pora by ten czas skrocic:) Pozdro dla wszystkich uzaleznionych hehe. :P |
Ok. 5h ;).
|
za długo, a od dzi¶ będzie jeszcze dłużej
life sux i nic więcej mi nie zostaje ps. rosol... skorygowałem wynik |
Sumujac wszystkie czasy przed wszystkimi komputerami, to bedzie razem ok. 26 godzin na dobe.
(Liczac Mac`i podwojnie nawet wiecej :D ) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:33. |