![]() |
moj rekodr pracy non-stop (bez bezczynnosci) to 16h, o ile sie nie myle. Po tym czasie IE zaczynal wariowac.
Nie wierze... Znajomi maja w sklepie komp, ktory chodzi jako brama (chyba, nie znam sie na zasadach dzialani sieci), jakies 386 z linuxem. Chodzi non stop, ale raz na jakis czas jest jakies przemeblowanie, brak pradu, zalanie, albo po prustu wiatrak zaczyna buczec, wiec trzeba na chwile wylaczyc. To jest niemozliwe ;) |
Cytat:
Wystarczy IE nie uzywac!!! :cisza: :jupi: :tak!: :pompki: |
Cytat:
|
mnie xp sp1 chodzi i po 2 tygodnie z okladem. i kompa nie oszczedzam. nagrywanie, wymiana plikow, wszystko niemalze... nie ma zmiluj, przerwa tylko na restart i potrzebna kosmetyke lub braki w dostarczaniu napiecia.
|
U mnie właściwie to samo :P, ale reset trzeba czasem wykonać :) np. poprawka, albo jakiś progs co potrzebuje ponowenego rozruchu, ale tak to po co wyłanczać :D
GG chodzi cały czasz :P tak jak P2P itp. :) |
no dobra, skoro z restartem to mi chodzi komputern non stop od listopada z przerwa na wymiane grafiki i zasilacza.
a tak to jest niewylaczany. |
Edwardo, a u mnie od wrzesnia 2003r roku :) [gdyby nie te wakacje, byloby dluzej]
pozdro ;) |
u mnie kompik chodzil 20dni po czym wylaczylem...dlaczego?Wyjezdzalem i nikogo w chacie by nie bylo i balem sie, ale fakt ze trpche zamulony byl. W tle lecial WinAMP, eMule i czasami filmy ogladalem.
Co do mulenia to IE sie zamuli masakrycznie szybko. Opera nie az tak. |
No IE strasznie muli winde, dlatego używam Mozille, która szybciej ładuje strony.
|
mi mi komp chodzi max 12h na dobe potem go wylaczam, po co bic rekordy lepiej sobie radio puscic :P
|
Cytat:
Widziałem kiedyś w necie konkurs na najdłuższe połączenie SDI ;) Wygrało chyba ;) 12 dni i ileś godzin :D |
No dobrze a ten "niby gość" nigdy nic nie instaluje przecież po instalacji gier czasem instaluje się DirectX, który potrzebuje zresetowania systemu.
|
Cytat:
Ciekawe ile pociągnie ;) |
Cytat:
Nie trzeba instalowac DirectX jak masz już go zainstalowanego. Ale jak się leci przez instalacje gry : Dalej >> Dalej >> Dalej >> Zakończ to tak się dzieje ;) Pozdro |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:18. |