![]() |
Google rulez!!
BTW ostatnio jak szłem z kolegą ze szkoły fajnie nazwał google: (pisze tak jak powiedział) Guugle:) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
a potem :spie: moze :szybksex: w koncu wakacje :P ;) |
No chłopaki jak już zauważyłem poruszacie o mnie tematy w prawo i w lewo, że odsakuje tu od całej reszty (prawie).
Jeśli chodzi o MacGywer to potwierdzam, że nie napisał mi ngdy - jednoznaczną odpowiedź - www.google.pl |
Lalala, jak fajnie robi sie OT :]... mistrowie: * mr_spock & MacGyver * :banan: :brawo:
|
@grappa01 - ja nie mam nic do ciebie, tez czasem niechce mi sie szukac w googlarce...
wale na forum, a noz zrobi sie off topic ;) pozdrawiam i miej troche dystansu ;) |
Niedługo wyjeżdzam na 3 miechy i zostawiam swój komputer bez opieki :) i mam taki pytanko czy może sobie tak stać przez ten okres nie włączany??
P.S.Szanowni Panowie Offtopicowcy mam dla was propozycję załóżcie partię polityczna, z tematu ile może chodzić system przeskoczyliście na temat o wyszukiwarce, z Lepera na produkcję domowego wina i nie tylko, zresztą z prawie każdego (każdego ??) topicu przeskakujecie na inne tematy prawie jak Małysz. Potraficie mówić o wszystkim i o niczym jak prawdziwi politycy. @MacGyver bedzie wymyślał jakieś sztuczki jak wypromować waszą partię, @Mr_Spock zajmie sie propagandą, a chwilowo nieobecny @Edwardo zajmie sie likwidowaniem konkurencyjnych parti i wybory wasze. Bedę na was głosował, nie będzie lepiej ale napewno będzie zabawniej :) Pozdro 47-przyszły wyborca |
Cytat:
hmmm ... chyba chce się zaciągnąć ... no ale niestety brak wolnych etatów (gdzieś już na OT-OT było o tym dlaczego ;) ) ...::Update::... Brakuje nam sprzątaczki 8) |
a ja myślałem że poprzecie moją kandydanturę na prezydenta RP ;)
Pozdro |
Cytat:
Najpierw zawodowy zabójca a teraz prezydent ??? ;) Lepiej radziłbyś sobie w tym czym teraz się zajmójesz :spoko: ;) |
Człoweik musi próbować czegoś nowego w życiu prze co sie rozwija ;)
Pozdro |
Cytat:
|
Ale jaką wyświadczyłbym przysługę społeczeństwu jak bym podczas kampani wyborczej zlikwidował paru kontrkandydatów. Ludzie by się cieszyli i głosowali na mnie a ja jako prezydent to już bym wiedział co zrobić aby było lepiej (no przynajmniej mi):)
Pozdro |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:01. |