![]() |
Cytat:
|
Cytat:
15" biora 70-90W 17" o kilka wiecej. Najbardziej oszczedne sa monitory LCD. no , ale one sa drogie same w sobie. wiec nie wim czy je sie oplaca kupowac, bo za dobry LCD zaplacisz ponad 2000zl , a za normalna 15" 500 zlotych. to co zostaje 1500 na prad. a to ci wystarczy na baaaardzo dlugo. |
Cytat:
Witam ! To proste piszą największą moc jaką udało się im uzyskać w specjalnie spreparowanych warunkach ... na przykład ja mam głośniki Creativa i mam moc skuteczną 2.5 W :) :) a i tak nieżle dają a jak podłączyłem się pod wieżę i 2x 100 W ..... sorry gdzie tu dzwonią:) |
Cytat:
|
Cytat:
to tak jak z glosnikami gdzie podaja 'moc' 220W PMO czyli 'Peak Music Output' gdzie zaklada sei maksymalna sprawnosc tej piszczalki... |
Dobranoc 8) 8) 8) Tutaj plytki sa tanie np szpula 50 verbatimow tylko nigdy takich w Polsce nie widzialem kosztowala 15 usd - 10 usd mail in rebate tzn ze w sumie za te plytki placisz tylko 5 usd a te 10 przysla ci za pare miesiecy. Co najlepsze przysylaja. Tak samo jest ze sprzetem ale ogolnie sprzet jest drozszy niz w Polsce nawet po tych pseudo rabatch.
|
Od czerwca platinium troche staniał, normalnie w hurtowni w czerwcu kosztował coś około 1.2zł, a teraz spadł poniżej złotówki. Grr znowu piąta rano, chyba pora się przekimać.
|
U mnie jest teraz 23, mozesz pomyslec dlaczego sie pytalem o te pomki po ile sa w Polsce ale ja chce miec tylko rozeznanie jak one wygladaja i po ile sa. Tak samo jak gadam o plytkach ze kupuje po np. 90 groszy to to robilem jak bylem w Polsce czyli do czerwca.
|
Jescze nie śpie. Naszczęście już 1 października zaczyna się szkoła-nareszczcie się wyśpię, te wakacje są już męczące.
|
Wiesz ja rozumiem, że była to ogromna tragedia, ale w mediach to już lekko przeginają, co nie włączysz telewizora to ciągle to samo, w gazetach też i chyba mi zaczyna lekko odbijać bo znam juz wszystkie szczegóły i szczególiki.
|
Bas ty jeszcze nie spisz czy juz wstales????
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Boże mam nadzieje, że nieszykujesz czegoś na 11.września. Przecież taka pompka to mogła by wdmuchiwać wąglika w wentylacje!8) :-D 8-) ;p
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:56. |