![]() |
Cytat:
No LIMITS || || |
Cytat:
Hehe ja wyprzedzam na swoim bikeu kolege który nagina Javką 50ccm ...8) |
Cytat:
|
Cytat:
Zeby bylo smieszniej dodam, ze jest tam ograniczenie predkosci do 30 km/h. :) |
ja mam licznik firmy Cateye Tomo XC model CC-ST200 i jest bardzo dokładny :chytry:
|
Cytat:
Czemu idiota ! Powiedz gdzie jest taka górka !! 8) 8) Raz sie żyje - a jak zginac to w oryginalny sposób ...;) |
Cytat:
|
Cytat:
co jak co ale jak sie ktos wywali przy 60 to jak mydłem o tarke bedzie ^_^ Ale właśnie jest to coś przy szybkiej jeździe i starego Ogarka w tyle zostawic 8) || nie wspominając o tym szumie .... kiedy sie ta zima skończy :cisza: |
Cytat:
|
Cytat:
1. Zdrowo sie penialem. 2. Niezle zakrety byly... Wiem, wiem, *****, idiota, czubek itp. pomyslicie, no ale co mlode to glupie... ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ja narazie dymalem na swoim cos koło 55km/h ale słaba górka była. W tym roku mam zamiar isc na calosc i dojsc do 60km/h - juz upatrzyłem sobie górke - asfalcik jak sie patrzy....... |
ja mam kolarke i waży jakieś 2 kg
a śmiga jakieś 60 km na prostej (nie chce więcej ;)) |
ja mam 9 letniego girardengo i setki km w pedałach złamane 2 koła skrzywione widełki po zderzeniu z samochodem - 4 opony spalone - szczeki 2 razy wymieniane linki uuuuu - wielotryb tylni juz 3 łancuch 2 wielotryb jeszcze nie zmieniany bo mam 4 z przodu i ciezko mi dokupic - ojciec sie smieje ze bym kupił 2 nowe za to co na niego wydałem - ale ja go skubanca lubie
|
Re: Re: Ile waży Twój komputer ??
Ilość załączników: 1
Cytat:
To GIANT BOULDER 850 GTS ! Ja mam wersje bez błotników ... |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:50. |