Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ile waży Twój komputer ?? (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ile-wazy-twoj-komputer-18515/)

RiT2 15.03.2003 15:06

Re: Ile waży Twój komputer ??

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !
PS: Mój rower waży cos koło 15kg !!

Uwazam, ze Twoj rower jest zdecydowanie za ciezki!!!! To chyba jakis "skladak"!!

Kasprzak 15.03.2003 03:06

rzeczywiscie na poczatku byl leciutki.A teraz bedzie komp mial ~15kg ale nie wiecej niz moj DELL 17".

memorando 15.03.2003 02:17

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Moze troche głupie pytanie ale ja władowałem do swojego kopma kolejny hdd i kolejne gramy - podniosłem sam± jednostke centralna i stwierdzilem ze trzy lata temu byla lżejsza ...

Wladowalem "puszke" na wage i otrzymany wynik to 13.5 kg - moze nie aż tak wiele ale ja sie zdziwilem !!

-----------

Monitor natomiast 15KG - Samsung SM 755DF.

mój waży 16 kilo troszkę więcej od monitora 17 bo monitor 14 kilo pisze na opakowaniu a komp jest cięższy tak o 2 kilo

+++LeWaP+++ 15.03.2003 01:38

oj sporo.. chyba co¶ ok 15 kg !!! na pewno więcej niż monitor 17" ???

a w starej obudowie to ważył jeszcze więcej :)

jacoob 15.03.2003 01:08

kurcze nie mam pojęcia ile moze wazyć ale ostatnio jak go taszczyłem to wydawało mi sie że przytył Podobno na stare lata to normalne:) muszę się za niego powaznie zabrać jaki¶ aerobik albo dieta 1000 kalorii a moze go wysle na basen:D :D

MaciejT 15.03.2003 01:02

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Moze troche głupie pytanie ale ja władowałem do swojego kopma kolejny hdd i kolejne gramy - podniosłem sam± jednostke centralna i stwierdzilem ze trzy lata temu byla lżejsza ...

Wladowalem "puszke" na wage i otrzymany wynik to 13.5 kg - moze nie aż tak wiele ale ja sie zdziwilem !!

-----------

Jedno jest pewne - mój komp waży za dużo 8)

Sniper 15.03.2003 00:53

Cytat:

Yahol napisa***322;(a)
Nie mam wagi pod reka, ale moj pies wazy 30 kg, komp wazy tyle samo i jest tak samo niewygodny do ponoszenia. Wiec przesuwam go tylko po podlodze od i do sciany. Monitor jest przy nim lekki jako te piorko.
psa czy kompa ;)

Maciej 15.03.2003 00:19

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

-----------

Tobie to się naprawdę nudzi...:D :D :D
Może jescze myszkę ...zapodasz na wagę ...8)

Yahol 14.03.2003 23:33

Nie mam wagi pod reka, ale moj pies wazy 30 kg, komp wazy tyle samo i jest tak samo niewygodny do ponoszenia. Wiec przesuwam go tylko po podlodze od i do sciany. Monitor jest przy nim lekki jako te piorko.

andrzejj9 14.03.2003 23:15

nie mam zielonego pojecia ???

ale jak go przesuwam, a robie to nierzadko, to nie wydaje sie az tak wypasiony ;)
za to monitor to zupelnie inna sprawa, wazy bydle tyle, ze ho ho :o

Gorzala 14.03.2003 23:03

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Dokladnie nie wiem, ale sporo. Mniej jednak niz monitor 15". ;)

Laser 14.03.2003 23:00

Ile waży Twój komputer ??

Witam !

-----------

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:51.