Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Z ilu części składa się samochód..? ;-) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ilu-czesci-sklada-sie-samochod-60599/)

ed hunter 03.01.2006 21:13

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
a liczyli..? :> ;)

nie, za to śrubki gubili wprawnie szukając narkołyków...

andrzejj9 03.01.2006 21:09

Cytat:

Napisany przez ed hunter
mojemu ojcu kiedyś na francusko-niemieckim (nie międzynarodowym, ale przejechać się najczęściej udawało) przejściu granicznym rozebrali samochód dość mocno, co prawda poskładali, ale ja w Polsce składałem go dokładniej cały dzień, a historie wychodziły jeszcze długo...

a liczyli..? :> ;)

ed hunter 03.01.2006 21:07

mojemu ojcu kiedyś na francusko-niemieckim (nie międzynarodowym, ale przejechać się najczęściej udawało) przejściu granicznym rozebrali samochód dość mocno, co prawda poskładali, ale ja w Polsce składałem go dokładniej cały dzień, a historie wychodziły jeszcze długo...

malaczarna 03.01.2006 21:01

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Obawiam się, że trudno się na nim wzorować, bo taki pewnie nie przymierzając renault będzie miał z połowę tego. Ale zawsze to jakaś orientacyjna liczba - dzięki :)

@ malaczarna

Rozłożyć może i by mi się jeszcze udało, policzyć może też, ale złożyć.. No cóż.. lepiej będę pytał ;)

Andrzejku ja nie kazalam Tobie:) moze jest jakis ochotnik:) i o zlozeniu go nic nie mowilam:) hhehe

Cytat:

Napisany przez ed hunter
samochód składa się z podwozia, nadwozia, kół i silnika - mi wychodzą 4 części :blink:

a kierownica??

ed hunter 03.01.2006 20:53

samochód składa się z podwozia, nadwozia, kół i silnika - mi wychodzą 4 części :blink:

andrzejj9 03.01.2006 20:47

Cytat:

Napisany przez s_tuden_t
np. nowe bmw serii 7 sklada sie z okolo 20 tys czesci.
ogladalem ostatnio jakis program motoryzacyjny i mowili :)

Obawiam się, że trudno się na nim wzorować, bo taki pewnie nie przymierzając renault będzie miał z połowę tego. Ale zawsze to jakaś orientacyjna liczba - dzięki :)

@ malaczarna

Rozłożyć może i by mi się jeszcze udało, policzyć może też, ale złożyć.. No cóż.. lepiej będę pytał ;)

malaczarna 03.01.2006 20:39

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Takie dziwne pytanie, ale może ktoś akurat będzie wiedział :)

Naturalnie nie chodzi mi o precyzyjną liczbę, ale jakąkolwiek orientacyjną - np. przeciętny samochód osobowy. Potrzebne mi to do projektu, jako dodatek, więc jak nie znajdę to nic się nie stanie, ale może akurat komuś coś się o uszy obiło, lub po prostu wie :)

hehehe:)
a moze ktos bedzie tak dobry i rozbierze swoj samochod na czesci:) i policzy :)

s_tuden_t 03.01.2006 20:19

np. nowe bmw serii 7 sklada sie z okolo 20 tys czesci.
ogladalem ostatnio jakis program motoryzacyjny i mowili :)

andrzejj9 03.01.2006 20:15

Z ilu części składa się samochód..? ;-)

Takie dziwne pytanie, ale może ktoś akurat będzie wiedział :)

Naturalnie nie chodzi mi o precyzyjną liczbę, ale jakąkolwiek orientacyjną - np. przeciętny samochód osobowy. Potrzebne mi to do projektu, jako dodatek, więc jak nie znajdę to nic się nie stanie, ale może akurat komuś coś się o uszy obiło, lub po prostu wie :)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:46.