![]() |
Ja oglądałem zaległe jutube przez całą niemoc, już nie mam 99+ na liczniku.
Łiski z colą, znowu 1/3 flaszki. Flaszka na trzy dni chlania, to nieźle brzmi, szczególnie, że to niedroga szkocka z promocji, a cola z biedronkowej. :D toast2 |
Nie tyle zniżkuje jego forma, co olewa i nie trenuje. Na turnieje jedzie jak mu się chce i gra jak się uda, a wtedy wychodzi jak wychodzi. Zrezygnował z mastersa, bo...nawet nie wiem czemu, za to ucieszył się bardzo i daleko zaszedł Carter, który tym sposobem się załapał. Ogólnie widzę, że stara się nie wypaść z 16, ale teraz jako mistrz ma udział w turniejach z automatu.
Ronnie to Ronnie, on nic nie musi i gra dla przyjemności. Jak mu się odechce to przestanie. |
Pamiętam, jak po dobrych kilku latach nie oglądania snookera (oglądałem w latach 90-tych) odkryłem, że ten sport jest relacjonowany w Eurosporcie, a ta stacja udostępnia Eurosport Playera i wróciłem do śledzenia. Ronnie był akurat w słabszym okresie i byłem przekonany, że trafiłem akurat na zmierzch kariery gościa, którego pamiętałem z jego najlepszych lat. Po czym nastąpił sezon 2017/18 i Ronnie zaczął grać pod pewnymi względami nawet lepiej niż kiedykolwiek :)
Obecnie już drugi sezon jego forma zniżkuje i pytanie, czy teraz również się odbije, czy zatrzyma się na okolicach 10. miejsca w rankingu? |
Kurde zasnąłem pod koniec Ronniego, gra tak samo marnie jak Higgins :haha:
To po całym :kolejka: |
Co zrobisz? Nic nie zrobisz... :P
No to teraz Ronnie z (nie tym) Williamsem :taktak: |
Nie no, jak? Teraz to :piwko2: i se paczem na Trumpka jak się zmaga z Wenbo, noo na razie brak wskazań.
|
Cytat:
:kawa: |
:kawa:
|
:herbatka: potrójna. Boh trojcu lubit.
|
Co jest, o suchych pyskach od rana?
:kawa: |
Myy??? Nie dodawaj sobie, ty jeszcze szczylik jesteś :D
A John ma dołek, nie pierwszy i pewnie nie ostatni, tyle że z wiekiem tych dołków będzie więcej i coraz dłuższe. Oby na razie się nie poddawał. Ja czekam, co pokaże Hendry. Obiecał, że pojawi się w 1 półroczu 2021. Na razie trenuje - jak zaczął, to było fatalnie, teraz ponoć już jest dobrze, ale nie na tyle ile od siebie wymaga. No zobaczymy. Jestem w połowie :kawa: |
Bardzo słaba dyspozycja, pytanie czy chwilowo, czy to już pewna konsekwencja wieku... Kto Grzneiu, jak nie my, wie najlepiej jak to jest kiedy już latka zaczynają stukać :fiu:
|
Na Johna przykro patrzeć, nie wiem czy on ma jakiś plan na wygranie. A Ronnie wykonał spacerek nic nie musząc pokazywać.
|
:kawa:
|
Zdążyłem na końcówkę Ronniego i całego Johna, mała kolacja i :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |