![]() |
Już śpicie?
|
:piwko2: i zaraz kolacja
|
Dobry wieczór. :)
:kawa: |
Dotarły do mnie dwa nowiutkie zimowe Bridgestone'y. Teraz wreszcie można iść spać. :spie:
|
Same postne dania, nic kalorycznego nieszkodliwego. Zbiedniejesz.
A kółko leży w bagażniku i sobie poczeka. Ma czas do wiosny. Teraz walnę ćwierć piwa sprzed obiadu, a jako że po obiedzie jestem, to sam zaraz też się walnę. |
Ja mam kwarantannę do jutra, albo do 16.... Zobaczymy jaki wynik będzie. Pierwszy państwowy test, a tak to działa, że z automatu kwarantanna do wyniku. :D Ale co tam, herbatę mam, kawę mam, kilo cukru też jest. :herbatka: :kawa:
|
:kawa:
|
No a lista zwycięzców turnieju? Ronnie - 7 razy, ktoś tam 4x, Trump - 3,5x ;)
Przecież jak coś widzisz w kółku, to nie wyciągasz tego z kółka - po prostu przykręcasz na tym wkrętami blaszkę :czytaj: |
Jak wpisać? Jak w szachach - 9,5:9,5 :taktak:
No ale puchar tylko jeden... :hmm: Piję piwo :piwko2: PS zmieniłem kółka...i jedno zdjęte do oponiarza. Tak se pacze i widzę jakby pinezka była, no to ją śrubokręcikiem podważam, a tu mi wozduch syczy. Noszkurde, znowu jakiś wkręcik z dużym łepkiem. A dopiero co z takim jechałem z kołem od busa :sciana: k***a |
To by rzeczywiście było najsprawiedliwsze rozwiązanie - choć oczywiście niemożliwe, bo na przykład jak by to wpisać na listę wyników...
No to :kawa: |
Nikogo? :O A tu nowy tydzień trza zacząć.
:kolejka: |
Ozdrowieniec? Długo cię trzymali :rotfl:
|
dzień dobry.
|
Cytat:
Obaj byli wypompowani po 6 godzinach gry w takim napięciu. Żal też sędziego, który już starszy gość dzielnie stał tyle czasu, bo gracze na zmianę siadali w fotelach. To co, czas chyba na :kawa: |
Na pewno stanie u Neila na honorowym miejscu :taktak:
Wiedziałem, że jeśli Neil nie odejdzie w pierwszej części meczu, kiedy było widać, że Judd się męczy, to potem może mieć duże problemy. I rzeczywiście Trump w drugiej sesji zaczął mocniej przyciskać i sądziłem, że staje się dużym faworytem. Nie przewidziałem natomiast, że Robertson aż tak nie odpuści. W końcu obaj zaczęli grać na bardzo podobnym poziomie, bo obu bardzo zależało na wygranej, jak również obaj jechali ostatkiem sił :P Neil powinien choć ucho pucharu odłamać i dać Juddowi żeby było sprawiedliwie ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:40. |