![]() |
Pilsik :piwo:
|
Cytat:
Tym czasem Komes Porter Bałtycki toast2 |
Cytat:
|
Wypiłem jeszcze Kasztelana, strasznie podły był po Ciechanie, chociaż Ciechan to wspomnienie dawnego, a teraz zgłodniałem. Mam zamrożone ciasto francuskie, takiego gotowca, coś tam zawinę i upiekę, parówki, szynkę, salami, kabanosy, ser żółty.
Żatecky może pójdzie zanim zejdę do kuchni. :piwo: |
Właśnie wróciłem z karpiami ze stawu, bo u nas odławiają. Promocja po dychu :spoko:
Zaparkowałem cztery gnoje (razem 9,5kg) plus jednego szczupaczka. Już zaszlachtowałem wszystkie. Myślę, że na pilsika zasłużyłem. Zdelektuję go ze smakiem, a potem umyję narzędzia rzeźnickie i posprzątam. :piwo: |
Żeby nie przepłacić za piwo tych 6 groszy, to właśnie sączę sobie Ciechana Miodowego za którego dałem prawie 6 zeta. :rotfl:
:piwo: |
:kawa:
Ile zdrożeje piwo, to się okaże, o te 6gr drożeje akcyza. Nie znoszę takich teoretycznych przewidywań. Faje ponad zeta na paczce to już nie jest mało. |
Cydr, to ja jutro nastawię, bo wychodzi na to, że mam wolny weekend. Tych gotowców od dawna już nie kupuję, bo albo są podłe, albo drogie.
Piwo podrożeje o 6 groszy? O kurva, trzeba się napić na zapas. :rotfl: :kawa: |
:kawa:
|
A kolor oczywiście jakiś rurzowy wybrałeś :haha:
|
no to :piwo:
|
Cytat:
|
mario w tym wieku to już chyba sam wiesz.... ja na BMW jestem za młody :> dziadku
|
Cytat:
|
Oni go chyba mrówkami ciągną :O
Przez tyle czekania napalisz się jeszcze bardziej....uważaj na początku :rotfl: To co, można :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |