![]() |
Cytat:
|
:kawa:
|
Smutne wieści mam dla nas. Otóż nasz niedobry rząd podnosi akcyzę na alkohole i fajki. :sciana: Nawiasem mówiąc nie wiem jaki rząd, bo stary podał się do dymisji, a nowy jeszcze nie zaprzysiężony. :hmm:
Druga ciekawa rzecz, to nie podnieśli na cydry :O Ja już nawet odgadłem dlaczego. Zrobili wyjątek w ramach podziękowań dla naszego fejkniusera i konesera jabolowych pyszności - Eda :rotfl: Oczywiście oficjalnie napisali, że Cytat:
Wniosek? Śpieszmy się pić, zanim podrożeje lol2 :kolejka: PS https://wiadomosci.onet.pl/kraj/akcy...-rzadu/yllv81r |
Podwójne espresso, prysznic, podwójne espresso. :kawa:
|
dziś do woja :P
ale będzie "zabawa" :party: |
|
Ja tam nie wiem, ale wydawało mi się, że widziałem zanurzającego się krokodyla na podwórku. Wzrok raczej w normie, spożycie poniżej normy. :hmm:
To :kolejka: |
Cytat:
Ale potop, to potop. :piwo: |
Cytat:
|
Kurde leje cały dzień, już drugi dzień....i co tu robić....kurde :piwo:
|
:piwo:
|
|
|
Ponieważ piorę sporo, to zasnąłem na fotelu, pranie się przedłużyło, a w praniu między innymi moje polary niezbędne do pracy, muszą na jutro wyschnąć, a poszły jako drugie.
Dlaczego polar jest lepszy od każdej kurtki, jeśli nie leje? Bo i tak nie zdąży przemoknąć, szczególnie jak masz dwa na sobie, bo nie zapocisz się od środka, a jak już siądziesz w samochodzie, to nie zakisisz się. Kasztelan :piwo: |
Pilsik :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |