![]() |
:kawa:
|
:kawa: nareszcie z ciśnieniowego.
|
Oj :piwo:
|
|
Beczka ma koła, silnik i beczkowego, ale o to chodzi, żeby 3 dni wody nie dolewał.
|
Sam pitolisz. Jak tę beczkę uniesiesz? :P
|
Pitolisz. Beczka z wodą z hydrantu stoi, przynajmniej 10000 litrów, jak się nagrzeje na słońcu, to nie tylko prysznic, ale i bicze wodne. :D
Łyk mineralki i jeszcze muszę trochę odespać. |
Konewka na gałęzi, sznurek przywiązany i prysznic jest! :tak!:
:kawa: tymczasem. |
Ale dupy dałem, usnąłem na fotelu, ale dzisiaj jeszcze wszystko olewam, więc zjem dobrych jajek po 29 groszy, łyknę piwa i idę spać do wyra.
Kolejne pranie przynajmniej puściłem, kiedyś to wszystko musi jeszcze wyschnąć. Jak się człowiek nie ma gdzie umyć dokładniej niż ręcznikiem papierowym i żelem miceralnym, to przynajmniej ciuchy często zmienia na świeże. :szczerb: Za chwile będą już upały i będzie można brać prysznic w krzakach. :D :piwo: |
|
Śledzenie pierdzenie, tam gdzie byłem prawie wszyscy palą radomskie, ze stodoły pod Radomiem.
Taniego winka nie udało się kupić, więc seta Żubrówki, na popitkę Żubr i pod prysznic. Zastanawiam się, czy nie umyć się chlorem, tak capię po 9 dniach. :szczerb: Jeden prysznic teraz, drugi przed snem trzeci rano, powinno się zmyć. Szmaty piorę najpierw na 45 minut, jak się najgorszy syf zmyje, to nastawię na godzinę. toast2 |
|
bułki kupione w miejscowym sklepie, sniadanie, potem trzeba by było do roboty podjechac zobaczyc co się tam dzieje :P |
Pobutka! :czas:
:kolejka: |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |