![]() |
Cytat:
Przespałem cały dzień, zjadłem kolację, teraz jakiś browar nasenny, a 4:20 trzeba wstać. :piwo: |
@ed a ja dziś na Kruczej w Wawie pije :piwo: i bawię się, jestem do poniedziałku może jakieś towarzyskie spotkanko ?
|
@Ed
Od Karoliny mam z pierwszej ręki, w Wólce wiesz jak jest ;) @grzeniu :piwo: |
Pogięło?
:kolejka: |
Podobno dobra kawa z Wietnamu, to pyszności niesamowite. U nas niestety trafia się najczęściej spleśniała robusta, jako wypełniacz/potaniacz.
Trzeba by popatrzeć w Wólce Kosowskiej, może mają wietnamski specjał. Grzeniu, teraz się pije zwalacza z nóg, bo dzisiaj wyjątkowo nie muszę nigdzie jechać, dopiero jutro o świcie, ale już niedługo kończy się robienie na dwa fronty, będę miał kupę wolnego czasu, tak co drugi dzień może, ale znając siebie, to zaraz coś wymyślę, żeby mi za dobrze nie było. :szczerb: :piwo: |
Co tam? Zdawać relacje z nocy.
:kawa: |
A na sen to co?
:piwo: :spoko: |
Byliśmy u znajomej na wsi. Jej młodszy brat (20 lat) idąc w stronę ogródka poprosił ją w jakiejś sprawie. Po chwili wrócili, on poszedł do domu, ona siada z nami z niewyraźną miną, po czym mówi: "zapytał mnie, gdzie znajdzie cebulę" :O Ponoć jak mu przypomniała, że część naziemna cebuli to szczypior, to już sam znalazł :D
Znajoma pracuje na Okęciu i miała fajną kawę z Wietnamu, tak że wyobraźmy sobie, że jest 2 godziny temu i: :kawa: |
:kawa:
|
Pilsik dobra rzecz :piwo:
|
pilsik limanowski przed dzisiejszą nocką :piwo:
|
|
O tej porze, to się pije coś, co z nóg zwala.
Co innego teraz. :kawa: |
Kawa co na nogi stawia. :kawa:
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:03. |