![]() |
:piwo: k***a
|
:kawa:
|
Jak bufet otworzył bar z własnym wyszynkiem nad Wisłą, to niech go sprząta o czasie. Kubły też jakieś śmieszne, jak na lody przystało.
To chyba miało znowu być na złość PiSowi, który wprowadził ustawę, że samorządy mogą takie sprawy jak picie regulować, a ogólnie pić nie można w żadnym miejscu publicznym. My z prawej strony Wisły, to ogólnie od zawsze podchodzimy tak samo do tych zakazów, ale jak widać, to na lewej mieszka bydło. :P |
http://metrowarszawa.gazeta.pl/metro...ia-dramat.html miałeś chamie złoty róg :ysz:
|
27 stopni, lipiec k***a
W barze pod lasem (takie żałosne resztki puszczy Niepołomnickiej) pies pije wodę, Staśka różowe wino portugalskie, a ja pilsika :piwo: |
Słoneczko i wiatr wysusza złowrogo. :piwo:
|
|
|
Gdzie jest jakiś bramkarz tej imprezki? Swołocze się rozpanoszyły. :sciana:
Po całym :piwo: |
Zimny kefirek Krasnystaw walnąłem toast2, teraz czas na rożka waniliowego. :jem:
|
|
ja standardowo wUngle :D
siła musi być |
Czas na :kawa:
|
Dzisiaj z rana herbatka z cytryną, bo brzuch mnie boli. Przesadziłem wczoraj z młodym czosnkiem, pół główki zjadłem wieczorem. :blink:
Ugotowałem ryż, zagrzałem wczorajszą pomidorówę, dodałem masę ryżu z tym klejem z wierzchu (teraz już wciągnął pod przykrywką), zjadłem i zaczyna być na kichach lepiej. :herbatka: |
Łojejku, czas najwyższy na kolejnego pilsika :kolejka:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34. |