![]() |
Grill będzie u mnie o 17, więc nie wiem, jaka to :kawa:?
|
:kawa: poranna, jeszcze nie przedgrillowa.
|
Cytat:
kawa to ma być czarna mocna jak ziemia :P :kawa: |
Kawa z pianką. :kawa:
|
Ktoś musi przebić kawojujka.
:kolejka: |
:kawa:
|
|
Trzecią miksturę zrobiłem, zimna, że aż gęsta, lód się nie topi, bo wszystko z zamrażalnika. :D
Wentylator mnie chłodzi, dawno już nie ma wilgoci, a z oskrzeli schodzi. :] Teraz, to bym nawet nie czuł telepania blachy w środku, ale rano już prawie nie było, duszność też już mniejsza, do widzenia fajki. :D Nie mówię żegnajcie, bo tego nikt nie wie. :D |
|
Dzisiaj jest okropnie, cały mokry jestem, u mnie przestało lać rano.
Nic to, łyk wody i trzeba pojechać na chwilę. /Wróciłem i zrobiłem: porcja lodu, porcja wódki, 2 porcje wermutu białego, porcja mocno gazowanej wody, trochę limonki, wszystko w szklance piwnej. toast2 //Poprawka. Upiłem trochę i dolałem jeszcze wody, bo trochę za słodkie jak dla mnie. ///Do tego, to bym chciał wytrawny wermut i likier z gorzkich pomarańczy, zapomniałem jak się on nazywa. ////Mówi się quatro, pisze po francusku, czyli zupełnie inaczej. :rotfl: |
:piwo: z lodówki :spoko:
Dzisiaj po wczorajszej burzy jest dużo znośniej, choć trochę duchota. Temp. 25 więc da się znieść. |
Na dzisiaj, to bym taką kawę widział: podwójne espresso na całą szklanę lodu, Soplica Orzech Laskowy, spienione mleko, poczekać aż zrobi się lodowate, pić. :D
|
|
|
Smółka była wcześniej, teraz czas na mleczną z pianką. :kawa:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |