![]() |
Eurosport Player najpierw mi się wyłączył i pokazał brak dostępnych materiałów, a teraz wręcz nie można się zalogować. Przeżyję, mecz i tak się kończył, ale porę na problemy techniczne wybrali nienajciekawszą - mam nadzieję, że w najbliższych dniach kłopoty nie będą się powtarzać.
Póki co :kawa: |
:piwo: do meczu
|
Jasne okocimskie z konserwy. Zimne. Niezłe!
|
:kawa:
|
Zaraz się wieczór dla mnie zacznie, no to cyk! :piwo:
|
Jak to zwykle po kawie bywa, zaczyna chcieć się pić.
To co, po całym? :kolejka: |
:wow: tak od rana, jak na zlocie? :D
Ja zbieram chęci i zamiary na :kawa: |
:piwo:
|
:kawa:
|
:piwo:
|
to oni, całkiem niezłe to mętne :piwo:
|
A to ci od Jako (czy jakoś tak), typowe siury to były. Ja od nich stronię z daleka.
Pilsiki to jest to :piwo: :spoko: |
pyszny pszeniczniak z browaru Kokanin, gdzieś w Kaliskiem :piwo:
całkiem niedaleko naszego zlotowiska :spoko: |
|
Zetox nie powinien pensji dostawać, bo się szlaja po knajpach, Staśka powinna wydzielać mu po piątaku na mózgotrzepa. :taktak:
Co mam kupić, bo wylazłem spod zimnego prysznica i jadę do Biedry? Żarcie, to wiem, zielone, czerwone, żółte, białe, jajkowate, różowe w plasterkach, berliński materiał wybuchowy, chleb, no i na zakończenie tych kulinariów, papier toaletowy. :szczerb: Piwo, to w sumie aby mokre było, 4, albo 8, zobaczymy jaka promocja będzie, a kropelki... :hmm: Te różane były fajne, ale nie wiem czy to z Biedry... Kupię białe, mam w samochodzie gotowaną colę, więc jest z czym rozmieszać. :D Jeszcze jedna na rozpęd i jadę, :kawa: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34. |