![]() |
Wstawać pijaki i... tfu, abstynenty! :D
:kawa: |
:kawa:
|
2,5 miesiąca abstynencji i końca nie widać :sciana: k***a
|
Te półlitrowe butelki, to jakaś pomyłka, w USA mają takie w sam raz, 40 uncji, to trochę ponad litr. :D
A w moim dalszym Groszku mają dobre podejście do klientów, w lodówce nie tylko piwa, ale i mózgotrzepy Mocny Fajrant po piątaku. :rotfl: Nawet mam ochotę takiego spróbować, ale dzisiaj się nie odważyłem, jak jutro o świcie do roboty. :D :piwo: |
Rotacja w lodówce spora. No to po całym :piwo:
|
Teraz Zamkowe, to piwo smakuje tak, jak pod koniec lat '80 jechało się w wakacje, gdzieś przez Polskę autostopem, a w miasteczku był browar, eureka! Nic specjalnego, ale mokre i piwo! :D
:piwo: |
Gronie jeszcze da się spożyć...
To pilsik :piwo: |
No co jest z wami? :sciana:
Tyskie, takie zwykłe Gronie w szkle, jak jest dobrze zimne, to nie jest złe, a jeszcze kilka lat temu nie dało się tego pić. :piwo: |
No to wróciłem, już dzisiaj nigdzie nie wychodzę, dopiero o 4 rano muszę wstać, kupa wolnego czasu! :szczerb:
Żeby tonic taki smutny nie stał w lodówce, to mu dokupiłem setę Żubrówki czystej, akurat na jednego drynka. toast2 |
Gardło mnie boli, trzeba piankową kawą zabalsamować. :kawa:
|
:kawa:
|
Ja ostatnio piłem czarnego stocka. Nie mylić z Białymstokiem :)
|
Jeszcze nie padam, będzie trzecie. :D :piwo:
|
A też dziś zagustowałem ukraińskiej goriłki "Premium standard Black". Nie powiem, niczego sobie. Spełnia standardy rychowych drinków :spoko:
|
Dwie sety były tej horiłki, teraz drugie zimne piwo sączę, zaraz padam spać.
:piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |