![]() |
Dziś przepadało dwa razy, co wystarczyło na dwie godziny świeższego powietrza, potem słońce i duchota nie do zniesienia.
Jednak dużo lepiej niż wczoraj. Tak czy siak, bez piwa nie razbieriosz. :kolejka: :spoko: |
Cytat:
BTW, w tym roku poczyniłem dwa odkrycia gastronomiczne. Pierwsze, gdzieś tak na początku lata, to piwo bezalkoholowe; w miarę dobre, chłodzi, a można konsumować kiedy trzeba jeszcze jechać, ba - w pracy można zamiast wody czy kawy. Drugie, dzisiejsze - piwo bezalkoholowe marki Łomża. Dawno miałem spróbować, ale nie mogłem trafić, dziś wreszcie znalazłem i kupiłem. Otóż smakuje to to już prawie jak prawdziwe piwo, nawet odrobinę porterowato :taktak: No to :piwo: ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
U mnie też właśnie deczko popaduje :spoko: no i ja dziś piję ostatnie w tym miesiącu :piwo: trzeba przy folgować , bo w nałóg wpadnę :ysz: jak nigdy w tym miesiącu 8 piwo k***a a onegdaj to tyle przez rok wypijałem :sciana:
|
W Kopalinie urwanie chmury,
Kaszubi i ja cieszymy się strasznie, bo susza okropna :sciana: pijemy pszeniczniaka pod sklepem :piwo: |
:kawa:
|
Szykuję :kawa:
|
|
|
Jarson, poczekaj dzień-dwa, a przyjdzie do ciebie to co u mnie dzisiaj było.
Powiem krótko, szlo zdechnąć. Jeszcze teraz jest 25. Pilsik z lodówki :piwo: |
Ostatnie ognisko w Kopalinie, świerszcze cykają jak szalone,
:piwo: Żywe wypije, niebo gwiaździste nade mną, aż żal wracać :( kocham Kaszuby :* |
Chłodno, fajno, wietrzę ile mogę, najchętniej taczką nawiózłbym tego powietrza ;)
Ale ponieważ nie mam pod ręką taczki, to zdaję się na konwekcję i przeciąg, a sam idę zrobić :kawa: |
Jakoś jest chyba cieplej niż miało być. Nie wychodzę, bo piwo jeszcze jest, a poza tym, to niedługo nie będę mógł go pić, bo rano jadę.
:piwo: |
O mała się pokazała :jupi:
Z radochy dwa pilsiki duszkiem :piwo: PS Wróciłem ałtem, pokazywalo mi 33 a pot się lał. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34. |