![]() |
:kawa: poobiednia.
|
Cytat:
|
:pepsi:
|
A ja se posiedziałem srana nad rzeką :taktak: walnąłem jednego browarka i popatrzyłem na spławik :spoko: na patelnię by było ,ale co tam niech pływa ,dotleniłem się trochę , podładowałem aku , bo znowu do roboty :ysz: mam jeszcze dwa :piwo: ale się zobaczy , odpocznę po obiadku i skoczę popływać :D
|
Na śniadanko to szprotki z puszki, z których cały olej wylałem, rozdrobniłem, wymieszałem z serkiem homogenizowanym, dodałem siekanego szczypiorku, soli, pieprzu, no i oliwy z oliwek, smaruję chleb i wcinam. :piwo:
|
:kawa: śniadaniowa.
|
Wczoraj wychlałem 4 butelki półtora litra wody z odrobiną syropów, było tak duszno przed burzą, że się ze mnie lało, a byłem nieźle zalatany.
Jadę sobie teraz i wiem, że w domu nie ma piwa, no i szybka myśl, gdzie dzisiaj dostanę piwo z samego rana, dobrze schłodzone i niedrogo? No przecież, że na Grochowie! :D Ale trochę nie po drodze miałem, to zjechałem na Przyczółek Grochowski, klimaty te same, blok ekipa, dwa 24h obok siebie, piwo tak zimne, że aż ręce bolały jak brałem, ceny jak w hipermarkecie. :D :piwo: |
:kawa: poranna.
|
:kawa: przedgrillowa.
|
A to i ja dziś jedno wypiłem :taktak: takie jabłkowe z Biedry co mi posmakowało , mam jeszcze 3 ale pomyślę czy aby mnie nie pociosa :> w planach grill jest to się zobaczy :hmm:
|
To brać się, brać!
:kolejka: |
Uff... Sobota, tak?
Wyspany jestem, późno się położyłem, ale i późno wstałem. Jeszcze trochę do zrobienia, nie tak dużo, ale w domu - i weekend nawet z kawałkiem soboty :taktak: Na razie :kawa: |
:kawa:
|
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |