![]() |
Nasennego pilsika, to ja o 4 rano wypiłem, bo pić mi się chciało jak się obudziłem, miałem to do wyboru i wodę w kranie, no to piwo wybrałem. :D
:kawa: na rozruch, a do picia dwie :herbatka: wyśmienite, i łyżeczka do cukru w zestawie, wszystko za 6 zeta. :D http://www.tettea.com/wp-content/upl...T_LG_spoon.png |
Idę po nasennego pilsika :piwo:
|
:kawa:
|
Piwo w Żabce kupiłem Zamkowe, niezbyt to dobre teraz, jakąś blachą jedzie, ale kupiłem też coś na co ochotę dużą miałem, paluszki słone. :piwo: :jem:
|
:kawa:
|
Przespałem się chwilę, ale mnie telefon obudził, więc Namysłów Pils i spać dalej. :piwo:
O osiemnastej Żabkę zamykają, jakbym chciał jeszcze, to trzeba myśleć. :D |
Cytat:
|
Cytat:
Byłem w Toskanii ostatnio, przywiozłem zacne Wino ale nie z tym tu Panowie, Narodowy Dzień Kaca należy spędzać pijąc inne trunki.... Sent from my iPhone using Tapatalk |
Warki z blachy też bym nie tknął, no chyba, że na kacu gigancie. :haha:
Poczekam aż się drugie śniadanie ułoży i otworzę drugie Nałęczowskie ciemne, jak nic będzie drzemka po tym, co to ciemne piwo ma takiego, że usypia? :hmm: :piwo: |
Mam 3 Warki w blaszaku :taktak: pewnie zimniutkie 3 dni stojom , ale nie chce mi się :nie:
|
Dzisiaj jest Narodowy Dzień Kaca, czy się go ma, czy nie, leczyć trzeba!
Namysłów Pils. :piwo: |
Święto było wczoraj, dzisiaj jest dzień wolny od pracy najemnej. Znaczy okazja na domowe remonty.
|
przecież święto jest, wielkie, ogromne :wow:
|
Weźcie się za robotę, nie macie żadnych remontów itp. w domach?
To po całym :kawa: |
jeszcze jeden z lodówki zaokiennej (+4°C w krakówku) pilsik z Tenczynka :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |