![]() |
Kopsnąłem się do Biedry, właśnie poprawiam morale zajadając Roi du Chateau Brie, na zagrychę do japkomnienty z dodatkiem kropelków. toast2
|
:kawa: pośniadaniowa
|
Ja dzisiaj ogarnę coś w domu, w związku z tym kopsnę się zaraz do Żabki po jakieś wpomagacze, bo mam mało, a mop na sucho nie chodzi. :D
:kawa: |
O jou, to idę otwierać nasennego pilsika :D
:piwo: |
:kawa:
|
Obejrzałem trzy frejmy i powiem tak - Ding grał tak źle, że jakbym Ci Grzeniu puścił kompilację jego pudeł kiedy zwyczajnie zostawiał grę przeciwnikowi wraz ze stanem punktowym w momencie spudłowania (zwykle Stefanow miał w tym momencie kilkadziesiąt punktów przewagi) to strzelałbyś, że Stefanow musiał wygrać co najmniej 6:3. Tymczasem przegrał 1:6, dlatego że grał jeszcze dużo gorzej niż Chińczyk. To niestety pokazuje, jak naszemu Adamowi jeszcze daleko do myślenia chociaż o utrzymaniu się w tourze...
|
Czyli noga do obcięcia. :sciana:
Jakoś tak nie za ciepło zrobiło mi się po piwie, więc ugotowałem wodę w nowym czajniku, zalałem herbatkę, posłodziłem, dodałem cytryny, no i setę, wypiłem, mogę spać na dachu. :D toast2 |
tak jest, Zus się pochylił nad mą niedolą, czyli oblewamy :piwo:
|
Tak. Gulgulgul :piwo:
|
Koniec tego bełkotania, czas pogulgotać. :piwo:
|
Cytat:
|
|
|
Pomyślałem o eliminacjach, bo przyszło mi do głowy skąd tam się wziął Stefanow. Przy całej sympatii dla niego nie sądzę, żeby podskoczył Dingowi i później jakoś zaistniał w turnieju. Pewnie w Eurosporcie już nie usłyszę o nim.
|
To już turniej, tylko że jako jeden z najważniejszych w sezonie trwa aż półtora tygodnia :taktak: Podobnie jak w innych rankingowych, główna faza zaczyna się od last 128, tylko że mecze są na dłuższym dystansie (już pierwszy etap to mecze do sześciu wygranych partii), dlatego muszą zaczynać wcześniej.
Nie zauważyłem, na telewizyjnej antenie Eurosportu turniej rzeczywiście nie jest transmitowany od samego początku, tylko od drugiej rundy. Popatrzyłem wstępnie na mecze, wiele nie tracisz, dopiero przy last 64 zaczynają się pojedynki, które zapowiadają się wyrównanie i ciekawie ;) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |