![]() |
No w końcu jest z kim się stuknąć :kolejka:
|
Narobiłem dwie szklany herbaty, ale to na zimno będzie później, teraz na ciepło kiełbasa prawiedobra, ta całkiemdobra kosztowała 34,50, a ta moja 26, kawałek zjadłem na zagrychę sety Niemiroffa, zaraz zjem drugi kawałek na zagrychę drugiej sety. toast2
W międzyczasie sączę SPECIAL jasny pełny. :piwo: (Ta kiełbasa, to w sumie całkiem dobra jak się poparzyła dłużej) :jem: |
Kawę miałem, jak zwykle o 10, teraz zaś wróciłem z jazdy traktorem i walę zasłużonego pilsika :piwo:
|
:kawa:
|
Niby do kina wybieram się autobusem, ale to nieładnie zionąć komuś browarem na wczesnym seansie... :>
Zrobiłem jednak mleczną kawę z pianką, do szarlotki. :kawa: :jem: |
Uwaga hejnał za chwilkę, otwieramy pilsika z Tenczynka :piwo:
|
Słabe z was pijaki, ja walnę zaraz trzecie podwójne espresso, z tej L'Antico Puro Arabica, to można i 10 podwójnych walnąć, bo ma zawartość kofeiny 2/10. :D
:kawa: |
Na rozruch było podwójne espresso, a teraz herbatka. :kawa: :herbatka:
|
Piwo piję, Staropramena, popijam byczki w pomidorach, czyli rybi, słodkowodny chwast, co wstyd pokazać, to do puszki wsadzili. :piwo: :jem:
A herbatka jest dobra jak temperatura spada. :taktak: |
|
Panie Syzyf PO co Pan targałeś pod górę :ysz: nie lepiej było napić się na dole :hahaha:i jeszcze jak wielbłąd wodę pije :szczena:
|
Po co kombinować i mieszać? Walnąć browara i tyle.
:piwo: |
e tam herbata taki grzaniec to by bylo cos :D
|
Natargałem wody na górę, mineralki i na herbatę, bo sezon herbaciany uważam za otwarty.
Ale herbata, to może później, teraz zbadam Żywiec IPA. :piwo: |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |