![]() |
:kawa:
|
Wróciłem z oddania prawie tony złomu do naprawy, mówią, że to jakieś linki, jutro będą grzebać, żeby wrócić, to musiałem przejść na drugą stronę szosy, bo tam w Społem mają bilety, kupiłem też prawdziwy chleb z Garwolina, trochę kiełbasy, jak wyszedłem, to spotkałem kumpla ze starych, oj starych czasów, dwa domy nazad, trzeba było coś rozpić w lasku nad kanałkiem, a jak już się rozstaliśmy i szedłem na autobus, to akurat Leszek z Piwosza do domu się zabierał, więc mnie podwiózł do Starej Miłosny. :D
No to piwo i kończę fasolówkę, brakuje w niej podsmażonej z cebulką kiełbasy. :piwo: |
Wróciłem z miasta więc teraz :piwko2:
|
|
:kawa: będzie za 3 kwadranse
|
Trzeba wyterkotać smółkę. :kawa:
|
po Barcelonie i po piwie :piwo:
|
Dopijam :piwko2: i nyny
|
|
Kiedyś takie zabawy robiłem w nero, ale bardzo dawno temu. Tam gdzieś wchodzisz we właściwości kompilacji i jest opcja wyrównywania głośności. Idąc tym tropem należałaby zgrać (pewnie masz na penie) kompilację nagrać do obrazu i potem zamontować w daemonie i z powrotem...
Trochę dużo zabawy i może ktoś podpowie coś szybszego. No to cyk :piwo: :spoko: |
Nie wiem w jakim dziale o to spytać. Ponieważ jest to najpopularniejszy dział, a na dodatek sączę rudą na myszach, więc spytam tu :)
Mam 100 plików mp3 o różnym poziomie głośności. Jak obniżyć poziom wszystkich równocześnie, ale niektórych o np. 10% a innych o 30%, żeby były mniej więcej równe. Mam w aucie emulator zmieniarki, który obsługuje mp3, ale niestety wszystko mam mniej lub bardziej przesterowane. Na piechotę obniżyłem poziom niektórych i jest dobrze. Wasze zdrowie :) |
Tyskie Gronie z biedronkowej konserwy, jeszcze za ciepłe, ale da się to wypić, jak sobie przypomnę smak Tyskiego sprzed paru lat, to jest postęp, z flaszki byłoby pewnie nawet niezłe. :piwo:
|
Obiad się ułożył, trzeba teraz deser zrobić, kawę z pianką. :kawa:
|
Po całym, nie ma że boli :kolejka:
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |