![]() |
Pilsik wieczorny :piwo:
Oglądałem finał China Championship....ale żenua. Można zadać pytanie, jak oni się tam znaleźli :sciana: Cóż, chyba Murphy z Brecelem byli bardziej skonsternowani od oglądającej ich publiczności. Powinni się zrzec dobrowolnie połowy nagród, a te były całkiem wysokie. |
Cytat:
Chociaż ryż, to by w tym roku rósł śmiało. :sciana: Ta herbatka znad Morza Czarnego ma niesamowite właściwości wspomagające trawienie, wszystkie inne wynalazki ziołowe są mało warte. :taktak: Specjal wypiłem, ciepły był, ale mokry, teraz chyba jakąś kawę znowu zrobię. :kawa: |
Pilsik jest polski, tzn z polskiej wody i chmielu. Mniejsza z tym, kto go kręci.
:piwo: |
Panie nie możesz Pan zapijać POlską herbatą :ysz: przez te herbaty i kebaby to tylko osiedlają się u nas araby k***a
|
Są, ale zakaz wstępu do lasu całkowity :(
za dużo połamanych drzew. |
A jakieś inne grzyby oprócz kurek i Ciebie tam są? :>
|
Zjadłem pyszne pierogi z kurkami, pszeniczniak do tego, ech piękne są Kaszuby :spoko:
Przestało padać, jedziemy na Wieżycę, ponoć piękny punkt widokowy. |
Jednak za dużo wczoraj zjadłem, na śniadanie masa ryb wędzonych, śledzik, jajka na twardo, na obiad góra pierogów z kapustą i pieczarkami, później nosili po planie różne zapiekanki i tortille, na deser ze dwa kilo śliwek. Dobiła mnie dzisiejsza jajecznica na masie szynki, z czterech wielkich jajek. Brzuch mnie boli. :blink:
A raczej już przestaje, bo walnąłem parę lufek tureckiej herbatki. :herbatka: Załącznik 101001 |
Wyglądać wygląda, ale po ryju raczej nie dadzą. :mruga:
:kawa: |
Cytat:
|
Spociłem się bardzo. Trzeba uzupełnić płyny :piwo:
|
Cytat:
Oczywiście w kuflotece-mordowni, wejście od strony skarpy. :> :kawa: tymczasem. |
Tylko to przeczytałem, to przestał padać deszcz i wyszło słońce. :D
:kawa: nr 2 i jakaś jajecznica. |
qrde, wszędzie w Polsce pogoda, a u mnie leje k***a
braniewskie i drożdżówka z makiem :piwo: jutro zawody w Sulęczynie w strzelaniu z łuku, muszę się zapisać. |
Dobrze trafiłeś, jestem w połowie :kawa:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |