![]() |
:kawa:
|
bezsensowny eksperyment,
jeśli Nawałka chciał podqurwić rodaków na koniec roku, to mu się udało k***a |
No niestety nie mamy choćby trzech-czterech pełnowartościowych zmienników, a gdzie dopiero 7-8. Takie kopaniny to można oglądać na wiejskich klepiskach. Najprostsze podania niecelne, żadnych akcji z pomyślunkiem, wybijanie na pałę, do tego strach w oczach jak Szczęsny szukał komu podać :rotfl: Masakra.
Ponieśliśmy najniższy możliwy wymiar kary za taką grę. Nie wiem, czy o którymkolwiek da się powiedzieć coś pozytywnego....no może poza Szczęsnym, którego nie można winić ze tę straconą bramkę. Powiem tylko, że szkoda takiego meczu z taką oprawą dla takich eksperymentów i takiej gry. Nie wiem, co to miało dać Nawałce, bo przecież każdy by mu to przepowiedział. Oczywiście powie, że to kolejna duża porcja materiału do pracy i bardzo cenna dla przygotowań do mundialu k***a |
daj pan spokój z tym meczem k***a
zamkowe z Namysłowa, ot co :piwo: -edit- ale jaja, makarony nie jadą na finały :wow: chyba pierwszy raz w dziejach MŚ :sciana: |
Pacze se tak na mecz i sączę pilsika....siłą rzeczy słucham komentatorów. Oni chyba komentują inny mecz lol2
Pomyślałem sobie, że może ich wyciszę, ale nie - wtedy zostałbym sam na sam z **ujowym meczem, a tak zawsze słyszę jakieś pozytywy :rotfl: Jeszcze ze trzy browary i punkt widzenia też mi się poprawi...ciekawe po ilu oni są :haha: No to :kolejka: :spoko: |
Okocim polskie ALE, naprawdę dobre piwo! :wow: :piwo:
|
|
Po kawie troszkę lepiej, po jajecznicy na szynce i pieczarkach będzie jeszcze lepiej, a po drugiej kawie i mocnej herbacie, powinno być ok.
Po obudzeniu myślałem, że mam kaca, ale po czym? Aż tak toksyczne te piwa Halne nie są, jak się w lustrze zobaczyłem, to kacmen do kwadratu, ale wiem o co chodzi, tak się wczoraj kurzu objadłem, że mnie alergia chwyciła, właśnie wyciumkałem procha, Hitaxę, powinno być lepiej. :jem: :kawa: :herbatka: |
Kawę wypiję, jak wrócę z wydziału komunikacji. Wymiana dowodu, brak miejsca na pieczątki. :sciana:
Edit: Już wróciłem, nic nie załatwiłem :sciana: W wyniku dobrej zmiany od dziś wprowadzili cepik 2.0 i wszystko im yebło. Mają nadzieję, że w tym tygodniu uda im się toto uruchomić. Ludzi tam jak w autobusie na 15, wkurvieni jak głodne lwy. Wszyscy wypad! k***a No to :kawa: na uspokojenie |
Nie chcę dzisiaj wstawać, znowu leje. :sciana:
Zobaczę co będzie po kawie. :kawa: |
|
No na zielonej skończył się mecz. Szkoda, bo ona wcale nie była specjalnie trudna, a chybienie bardzo duże. Po niej stół był pozamiatany, a właściwie już po trudnej żółtej....tyle, że zamiótł go Murphy. Jemu ta zielona spadła z nieba.
To co, mieliśmy wypić za 'miało być inaczej', wypijemy za to co jest :piwo: |
Jedna zielona i mielibyśmy decidera. Szkoda, szczególnie że była szansa na najlepszy jak dotąd come back w sezonie. Ale te kilka frejmów, kiedy Ronnie pozwalał na za wiele Shaunowi, przy okazji psując sporo odstawnych, musiało się zemścić...
|
Baby kazali napalić w piecyku, bo ponoć zimno było... znaczy jedna drugiej powiedziała: zimno tu chyba trochę, no zimno chyba, oj jakoś zimno, no bardzo zimno, strasznie zimno, zamarzniemy! Na górze mam 23,2 stopnia, pot się leje, a na dole jest temperatura absurdalna.
Jeden plus, że będzie się ciepło jeszcze jutro do wieczora trzymało. :piwo: |
Ronniego dzisiaj kij nie słucha...i tyle. Co on wyprawia? :sciana:
Nie widziałem wcześniej i nie wiem, jak grał Murphy, ale teraz nic nie pokazuje. Tyle, że ma farta, a Ronnie pecha i wynik jest jaki jest. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |