Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE 2017-2020 (dzieci powyżej 18 lat) !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-2017-2020-dzieci-powyzej-18-lat-96099/)

joujoujou 14.11.2017 00:52

:kawa:

Zetoxa 13.11.2017 23:58

bezsensowny eksperyment,
jeśli Nawałka chciał podqurwić rodaków na koniec roku,
to mu się udało k***a

grzeniu 13.11.2017 23:55

No niestety nie mamy choćby trzech-czterech pełnowartościowych zmienników, a gdzie dopiero 7-8. Takie kopaniny to można oglądać na wiejskich klepiskach. Najprostsze podania niecelne, żadnych akcji z pomyślunkiem, wybijanie na pałę, do tego strach w oczach jak Szczęsny szukał komu podać :rotfl: Masakra.
Ponieśliśmy najniższy możliwy wymiar kary za taką grę.
Nie wiem, czy o którymkolwiek da się powiedzieć coś pozytywnego....no może poza Szczęsnym, którego nie można winić ze tę straconą bramkę.
Powiem tylko, że szkoda takiego meczu z taką oprawą dla takich eksperymentów i takiej gry. Nie wiem, co to miało dać Nawałce, bo przecież każdy by mu to przepowiedział. Oczywiście powie, że to kolejna duża porcja materiału do pracy i bardzo cenna dla przygotowań do mundialu k***a

Zetoxa 13.11.2017 23:39

daj pan spokój z tym meczem k***a
zamkowe z Namysłowa, ot co :piwo:
-edit-
ale jaja, makarony nie jadą na finały :wow:
chyba pierwszy raz w dziejach MŚ :sciana:

grzeniu 13.11.2017 22:46

Pacze se tak na mecz i sączę pilsika....siłą rzeczy słucham komentatorów. Oni chyba komentują inny mecz lol2
Pomyślałem sobie, że może ich wyciszę, ale nie - wtedy zostałbym sam na sam z **ujowym meczem, a tak zawsze słyszę jakieś pozytywy :rotfl:
Jeszcze ze trzy browary i punkt widzenia też mi się poprawi...ciekawe po ilu oni są :haha:

No to :kolejka: :spoko:

ed hunter 13.11.2017 22:37

Okocim polskie ALE, naprawdę dobre piwo! :wow: :piwo:

joujoujou 13.11.2017 16:03

ed hunter 13.11.2017 11:20

Po kawie troszkę lepiej, po jajecznicy na szynce i pieczarkach będzie jeszcze lepiej, a po drugiej kawie i mocnej herbacie, powinno być ok.

Po obudzeniu myślałem, że mam kaca, ale po czym? Aż tak toksyczne te piwa Halne nie są, jak się w lustrze zobaczyłem, to kacmen do kwadratu, ale wiem o co chodzi, tak się wczoraj kurzu objadłem, że mnie alergia chwyciła, właśnie wyciumkałem procha, Hitaxę, powinno być lepiej.

:jem: :kawa: :herbatka:

grzeniu 13.11.2017 10:33

Kawę wypiję, jak wrócę z wydziału komunikacji. Wymiana dowodu, brak miejsca na pieczątki. :sciana:

Edit: Już wróciłem, nic nie załatwiłem :sciana:
W wyniku dobrej zmiany od dziś wprowadzili cepik 2.0 i wszystko im yebło. Mają nadzieję, że w tym tygodniu uda im się toto uruchomić. Ludzi tam jak w autobusie na 15, wkurvieni jak głodne lwy. Wszyscy wypad! k***a

No to :kawa: na uspokojenie

ed hunter 13.11.2017 10:27

Nie chcę dzisiaj wstawać, znowu leje. :sciana:

Zobaczę co będzie po kawie. :kawa:

joujoujou 13.11.2017 01:49

grzeniu 13.11.2017 00:28

No na zielonej skończył się mecz. Szkoda, bo ona wcale nie była specjalnie trudna, a chybienie bardzo duże. Po niej stół był pozamiatany, a właściwie już po trudnej żółtej....tyle, że zamiótł go Murphy. Jemu ta zielona spadła z nieba.

To co, mieliśmy wypić za 'miało być inaczej', wypijemy za to co jest :piwo:

Jarson 13.11.2017 00:17

Jedna zielona i mielibyśmy decidera. Szkoda, szczególnie że była szansa na najlepszy jak dotąd come back w sezonie. Ale te kilka frejmów, kiedy Ronnie pozwalał na za wiele Shaunowi, przy okazji psując sporo odstawnych, musiało się zemścić...

ed hunter 12.11.2017 23:23

Baby kazali napalić w piecyku, bo ponoć zimno było... znaczy jedna drugiej powiedziała: zimno tu chyba trochę, no zimno chyba, oj jakoś zimno, no bardzo zimno, strasznie zimno, zamarzniemy! Na górze mam 23,2 stopnia, pot się leje, a na dole jest temperatura absurdalna.

Jeden plus, że będzie się ciepło jeszcze jutro do wieczora trzymało.

:piwo:

grzeniu 12.11.2017 23:19

Ronniego dzisiaj kij nie słucha...i tyle. Co on wyprawia? :sciana:
Nie widziałem wcześniej i nie wiem, jak grał Murphy, ale teraz nic nie pokazuje. Tyle, że ma farta, a Ronnie pecha i wynik jest jaki jest.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35.