![]() |
Niby już na nic nie liczę, choć... Higgins jest lepszym zawodnikiem od Murphy'ego, a Ronnie rozniósł go 6:0. Z Hamiltonem wbił 4 frejmy pod rząd i skończył się mecz. Teraz miał stan 8:4 i 9:5, czyli potrzebował pięciu frejmów pod rząd, zostały cztery. Tylko ta dzisiejsza niedyspozycja w dodatku zmieszana z jakimś potwornym pechem! Ile już razy dziś widziałem, że Murphy pudłuje czerwoną, a któraś z bil popycha do kieszeni kolejną czerwoną, co było totalnie nieplanowane...
|
Właśnie paczę i zdziwiony jestem :O
Wcześniej byłem na imieninach, gdzie TV był wyłączony. :kolejka: |
Grzeniu, druga sesja się zaczyna ;)
:herbatka: |
Jak mnie dzisiaj kurz nie zabił, to nic mnie nie zabije, spłucze, rozpuści, rano wysram. :P
:piwo: |
Edek, nie pij tego k***a
to jest trucizna :sciana: pij zamkowe z Namysłowa :piwo: |
Łomża z konserwy, ale mam jeszcze coś gorszego, Halne. :szczerb: :piwo:
|
:kawa: po obiedzie.
|
:kawa:
|
:kawa: i śniadanie.
|
:kawa:
|
To co, po całym i nyny :piwo: & :spie:
|
:piwo: trochę wolnego czasu dla siebie znajomych dlatego :piwo:
|
Deszcz siecze o okno dachowe, ale ja w tym roku już nie zauważam deszczu. :sciana:
A jeśli chodzi o piwa, to od dawna mówię, że IPA jest najlepszym gatunkiem. :taktak: |
Ilość załączników: 1
Cały dzień lało. Niezbyt mocno co prawda, ale wystarczająco by w#$%^&wić. Prędkość wiatru równa zero km/h nie dawała zbyt wielu nadziei. Pomimo tego rozpaliłem grilla i przygotowałem kiełbachę i kurze :cycki:
Dokładnie w momencie gdy przygotowaną padlinę położyłem na ruszcie - deszcz przestał padać. Piwem dnia bezapelacyjnie i jak najbardziej zasłużenie zostaje Brewdog Punk IPA. Za swój fenomenalny cytrusowy zapach i równie fenomenalny cytrusowy (ale nie kwaśny!) smak. :spoko: W momencie gdy ostatnie kiełbachy zdejmowałem z rusztu - deszcz wrócił. http://s10.postimg.org/4665v99vp/deszcz.gif Pomimo tego jeszcze dobre 10-15 minut delektowałem się przezarąbistym browarkiem. :piwko2: |
Odkurzyłem kocie kłaki do połowy poziomu niżej, niech ci niżej martwią się o swoje. :P
Tyskie Niepasteryzowane z konserwy, nie było promocji, ale stały pod ręką w Żabcenarogu. :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |