![]() |
sernik amerykański + piwo namysłowskie :piwo:
|
Tego z Żoliborza nie trzeba karmić, to on karmi.
A ja :kawa: po śniadanku. |
Cytat:
|
Słonko świeci, trzeba napić się kawy i wyjść na spacer. Wezmę stary chleb i kaczory nakarmię.
:kawa: |
:kawa: pogrillowa.
Łomża niepasteryzowana pita była. Jedzone były grillowane steki z najprawdziwszej irlandzkiej wołowiny - podobno na światowej liście krowiego mięsa zajmują drugie miejsce zaraz za wołowiną argentyńską. |
Boże jedyny, i co to będzie, gdzie elektorat totalniaków nabierze chęci do protestów? :O
|
http://biznes.interia.pl/wiadomosci/...m,2554994,4199 ostatnie już POdrygi tego pijaka Eda :jezyk: ten jego PISlamski Rząd w końcu wprowadzi szariat :taktak:
|
Okocim. :piwo:
|
Pilsik :piwo:
|
Do flaczków w rosole, ze słoika, pod nazwą Pudliszki, doładowałem imbiru, czosnku, pieprzu, curry, popiłem setą i piwem, o kacu już nie pamiętam. :D Ale z tym leczeniem muszę przestać, znaczy nie z flakami ;), bo jutro dokumentacja do zdjęć, coś lekko po południu, z tego co dziś wiadomo.
:piwo: |
:kawa:
|
|
Wieczorem odbyły się z kumplem nocne rozmowy Polaków o starych karabinach, jedno piwo wyssałem z butelki, drugie mam w puszce, trzeba pójść do Żabki po jakiś czteropak i przeżyć dzisiejszy dzień. Kac jeszcze nie nadszedł, to jak to zawsze Rycho radził, trzeba do niego nie dopuścić. :D
|
|
Ja też odpsknąłem drugiego pilsika i też jest dobrze :spoko:
:piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34. |