![]() |
Cukierki Raczki. :jem:
|
:piwo:
|
Dość tego! Trza się napić :piwo:
|
Dosyć tego, pierwsze piwo o smaku rdzy wypiłem tak szybko, że nie poczułem żadnego smaku, tylko, że mokre i zimne, w drugim już rdzę czuję, ale potrwa to chwilę, bo odwodnienie mam jak cholera, ale już prawie dwa pomieszczenia doprowadzone do ładu, wywiozłem trochę złomu i prawie 140 zeta dostałem, w tym 33 za garść mosiądzu. :D
:piwo: |
:kawa:
|
Dwa podwójne espresso były rano, teraz nawadniam się wodą gazowaną, za chwilę podwójne espresso i rożek waniliowy.
toast2 |
:kawa:
|
Wiem coś na temat zaprawiania wódki piwem. Następny dzień zawsze, bez wyjątku, jest trudny :sciana:
Wódka to zło! k***a Pilsik to dobro :piwo: |
Wódka była dobra, rzadko pije gorzałe więc jak już to coś z wyższej póki, a wiek to hmmm na pewno nie trawie jak kiedyś jak się miało 20 lat [emoji14] a stary to w sumie nie jestem jeszcze ;) (31):)
|
Cytat:
|
Ale pić coś trzeba hehe :kolejka:
|
Wódka ta sama. Może wiek już nie ten ;-)?
|
Wódka nie nadaje się teraz do picia, kac po 200 gramach już, piwa też syf najczęściej, ale i tak lepiej.
Następny kasztelan o smaku rdzy. :piwo: |
Zrobiłem wczoraj z ojcem prawie litra i piwkiem poprawiłem w domu i dzisiaj kac morderca. Dawno tak nie miałem. A dopiero teraz na spokojnie :piwo: bo jeździć musiałem :sciana:
|
:piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |