![]() |
Cydr gruszkowy.
|
Pilsik :piwo:
|
SPECJAL Niefiltrowany z rokitnikiem, dziwny smak, ale dobry. :piwo:
|
:kawa:
|
|
O, wreszcie któryś wypełzł i jest się z kim napić.
:kolejka: |
:kawa: i zsiadłe mleko na śniadanie. :jem:
|
:piwko2: + :piwko2: do obiadu.
:kawa: po obiedzie. |
Trochę przysnąłem na fotelu i Belgijska Blondynka się zagrzała, ale łyknę i idę na duszoną młodą kapuchę. :piwo: :jem:
|
E tam z czekaniem, już dwie kawy były, to teraz drugie śniadanie, kanapka z prawdziwym salcesonem i Ciechan Wyborne. :piwo:
|
No ładnie, ładnie. Ale poczekacie do hejnału.
Jakieś pijackie zasady trzeba mieć. A na razie :kawa: |
To chyba były piwa w wersji eksportowej, bo oryginałami 4%, to niełatwo się nakręcić. :D
A to, że patrzyłeś pożądliwie na koleżanki Staśki, to dobry znak, jeszcze nie umierasz. :D Wsadziłem do lodówki ostatnią boską IPA, do tego kilka Belgijskich Blondynek, też po 2 zeta kupionych, czekam na Grzenia. :> |
Impreza u Staśki udana :spoko:
jako że Staśka pracuje na irlandzkim projekcie, w kateringu była degustacja 11 gatunków piw irlandzkich :piwo: postanowiłem spróbować każdego :D zrobiłem stop po siódmym, bo zacząłem pożądliwie patrzeć na koleżanki Staśki :> |
Wypiłem wczoraj 3 piwa, szybko. :haha:
Doctor Brew Little Molly Session IPA, kupione po 2 zeta, bo data przeskoczyła, jeszcze tak dobrego piwa typu IPA w życiu nie piłem. :wow: Nawet wiem dlaczego, normalnie flaszka tego piwa ponad 8 złotych kosztuje. Idę mielić aromatyczną szwabkę. :kawa: |
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |