![]() |
Cytat:
A tak poza tym, to zdjęcia miały trwać do 2 max 3 w nocy, skończyły się po 5, zjechaliśmy za 20 6. :] Łomża Jasne. :piwo: |
A z tobą to nawet mogę przegrać :spoko:
Dobra, to co pijemy? Po całym? :kolejka: |
Założysz się? :>
|
Takie z was bohatery? Jak przyjdzie co do czego,
to nie będzie żadnego. :kawa: |
tajgerek znaczy się blek :spoko:
|
:kawa: w pokoju hotelowym.
Wieczorem było włoskie :piwko2: we włoskiej knajpie. |
ed hunter, fajna fucha :) ale trzeźwym trzeba być :D :P
|
Cytat:
Jutro ma być prosta piłka, bo jest jakiś parking, który chłopaki po sześćdziesiątce przypilnują, ekipa robi zjazd około 12, a ja muszę być o 10, żeby zobaczyć, czy ogarnęli temat, jak nie do końca, to mam 2 godziny na znalezienie i namówienie właścicieli samochodów, żeby je zabrali.Nikt nie chce nawet o tym słyszeć, ale taka psychologiczna gra, zjednaj sobie gościa. :D Najtrudniej jest z taryfiarzami, ale na nich najlepiej działa wizja, że któraś z manewrujących ciężarówek zaczepi o ich warsztat pracy, zaraz zabierają. :D Ostatnie nasenne. :piwo: |
O właśnie, wieczorny browarek :piwo:
|
ed hunter, na planie? :) To co Ty robisz że o takiej porze działasz? :)
|
"Śniadanie jadam na kolację."
Bo jutro nocne zdjęcia, więc śniadanie na planie będzie pewnie o 14. Obiad o 20, a kolacja nie wiadomo czy będzie, zdjęcia zaplanowane do trzeciej w nocy, czyli może o czwartej się skończą... Później zbieranie sprzętu, powinienem świt zobaczyć wracając. Więc tak, 6 jajek posadzonych na 200 gramach wędliny, na zapojkę 4 piwa, a później spać, bo muszę się zjawić na miejscu o 10 i zobaczyć, czy leśne dziadki dobrze zablokowały parking, i nie trzeba przypadkiem namierzyć właścicieli samochodów, które zostały. Uwielbiam to pytanie: A skąd pan wie, że to mój samochód?! Taką mam pracę. || :piwo: |
:kawa:
Jak patrzę za okno, to nie wiem czy chcę oczy rozszerzać. |
Co tak krótko? :>
:kawa: na rozszerzenie oczu. :blink: |
:kawa: przed wylotem.
Wcześniej (tzn wczoraj) było :piwo: z bratem i :wino: z bratową. |
Hehe ja dziś też zapomniałem karty pojazdu, ale pozwoliła mi zapierdalać po nią do chaty i wejść bez kolejki, jeśli zdążę przed 12. zdążyłem, ale... system jednak mnie nie lubi.
Za to powinien beknąć ktoś odpowiednio wysoko. Edit: Mnie nawet nie są w stanie wydać tego miękkiego. :haha: No to cyk :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |