![]() |
:kawa:
:piwko2: będzie do obiadu. |
Znowu niejasna sytuacja, bo mam dwa piwa... :szczerb:
No chyba starczą, jeszcze muszę się dowiedzieć na którą do roboty, bo może więcej i tak nie mogę. :D A na razie :kawa: |
:kawa: po śniadaniu
|
Jeszcze bym pospał, ale chce mi się kawy.
:kawa: |
myslalem, ze mam wino z papierowki a po otwarciu okazalo sie, ze to cytrynowka sprzed ponad dwoch lat sie uchowala :serdusz:
|
Ojojoj, no gdzie?
:kolejka: |
Podwójne espresso. :kawa:
|
Piwo mówisz? Ale ja mam jedno, nie wiem jak się pije jedno piwo? :blink:
Przejdę się do Żabki po trzy, pięć, to już banda będzie. :> /Tak jak mówiłem, przyniosłem 3 Żateckie i Porter Żywca, gorzki jak cholera, szkoda, że nie dokupiłem wiśniowej sety do niego. || :piwo: |
Standardowo było :kawa: o 10, a teraz też standardowo pilsik :piwo:
|
Co jest? Nie tylko ja spałem do południa? :kawa:
|
Nie może, podwójne espresso i oglądam Zakazane Imperium, rola mojego ulubieńca, Steve'a Buscemi urocza. :szczerb:
:kawa: |
Oj piątkowy wieczór nie może być na sucho :piwo:
|
Pan w Żabce na głównej we wsi, patrzył się na mnie jak na wariata, bo marudziłem, że piwo jest zimne. On sobie siedzi w ciepełku, ubrany w żabkowy polar, to po robocie zimne piwo mu się podoba. Ja mam inne zdanie. :>
:piwo: |
Ja wczoraj tylko po powrocie zjadłem 4, w ciągu dnia, to sam nie wiem ile, aż rano kaca pączkowego miałem, trampek smażeniny w mordzie. :D
|
Ile to mówili, że napiekli pączków - 100mln? Ja nie wiem, czy to możliwe do przejedzenia, bo wychodzi po 2,5 pączka na ryj łącznie z oseskami, cukrzykami i innymi którzy nie jedzą :hmm: To ile wyjdzie na tych, którzy jedzą, po 5 na twarz? :O Może 50mln poszło do zamrażarek :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |