![]() |
A ja pyszne sniadanko zjadlem :)
|
Ja szykuję grunt pod żurek z kiełbasą :piwo:
|
Czuję, że się ryba smaży, muszę jej warunki do pływania stworzyć. :piwo:
|
Obudziłem się, muszę na chwilę wyjść, ale spróbuję jeszcze pospać po południu.
:kawa: |
Skończyłem właśnie malowanie na dziś, jeszcze trochę zostało, ale to już na jutro...
No to teraz :piwo:, jakaś szybka zakąska, potem jeszcze nastawię zmywarkę i może jakaś drzemka, tak do rana albo do 11 :P |
:kawa:
|
Ups no to za pusssnio panie wladzo :D
|
Ty musisz być trzeźwy, dyżur masz :D
:piwo: |
No to relaksacyjne :piwo:
|
Ja bardzo polubiłem jazdy nocą, o tej porze psy śpią. :D
|
Jakie tam przeterminowane, czekolada z Biedronki jest na oleju silnikowym, nie psuje się przez tysiąc lat. :szczerb:
Kiedyś, to by im uszy dokleili i by za zające poszły. :szczerb: No to druga seta, pomarańczki na deser, bo wątróbka smażona weszła, no i pomału spać, bo do roboty... pojutrze o 3:30 rano. :blink: Koszmarna godzina, ale trzeba się przestawić i cieszyć, że się jest królem dróg o tej porze. toast2 |
Te mikołaje to przeterminowane od świąt, w promocji?
Cóż, czas na pilsika :piwo: :spoko: |
Byłem w Biedronce i kupiłem sobie dwie setki, nie dwieście, dwie oddzielne, a do tego na zagrychę czekoladowe mikołaje, 60 gramów za 99 groszy, też dwa razy. Trzeba się nacieszyć setkami zanim opodatkują, czy inaczej zabronią. :szczerb:
Ale się będzie działo pod sklepami, teraz taki pijak co musi cały czas poziom trzymać, bierze setę i idzie dalej, a po zmianach będą musieli kluby dyskusyjne zakładać, tak jak kiedyś. :rotfl: toast2 |
O, jest trzeci, a to już banda :D
To co, chyba można przy poniedziałku :kolejka: |
:kawa:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |