![]() |
Polskich aktorow juz stac na takie kary :D
|
Ja tam już nic nie wyglądam, bo zrobiłem co się dało, sączę wiśniową colę z wódką i idę spać w samochodzie. Reszta walki jutro od rana, miejsce dość trudne, bo ściśle centrum, ale ja to wolę, niż uliczkę z przemądrzałymi mieszkańcami. [emoji2]
Wcześniej dzisiaj walczyłem na terenie szpitala, gdzie trzeba było ładu pilnować, bo po wystawieniu 6 kamperów dla naprawdę znanych aktorów, jak się dobiło, bazę, technikę, to zostało nam jeszcze ze 20 metrów kwadratowych przyznanego parkingu. Nie wiem jak się to udało, bo najpierw rozpacz była, że się nie uda, ale zawsze się udaje. :szczerb: A za pierdnięcie głośniej gilotyna. :sciana:https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...6ed7a81b2f.jpg Zdaje się gówno widać, ale za zapalenie papierosa na zewnątrz 1000 złotych i tak dalej. toast2 |
Właśnie cię wyglądałem :piwo:
|
Tak. :kawa:
|
Dalej śpicie po weekendzie?
:piwo: |
:kawa:
|
Na pierwszy fajrant :piwo:
|
|
Na sucho tydzień zaczynacie? :O
:kawa: |
|
:piwo: na koniec weekendu
|
Qrde, polski klasyk obiadowy, czyli schabowy z ziemniakami
i zasmażana kapusta, potrafi kosztować 20zł :wow: piwo do tego to połowa kosztu obiadu :czytaj: |
Kiedyś u Helmutów jadłem w knajpie żeberka faszerowane, było to wyśmienite, szczególnie, że to północ Niemiec była, a tam ze zjadliwością żarcia raczej słabo. Ojciec miał takiego klienta, który zawsze nas gościł, a później niemiłosiernie się targował, jak przesadził, to zbieraliśmy towar i odpuszczał. :D
|
Pyszne zeberka w sosie zeberkowym , mniam :)
|
Przystawka przed obiadem, Żateckie i na zagrychę kabanos. :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34. |