![]() |
Cytat:
My znaleźliśmy się w klinie ciągnącym się od Karpat, zwykle jeśli w Polsce wieje, to im dalej na północny-zachód tym mocniej, tym razem było dokładnie tak samo, ale z tym dodatkowym obszarem na poł-wsch, gdzie też wiało. Generalnie prawie całą noc było powyżej 40 km/h, z podmuchami ponad 60 km/h, już odczuwalne, ale bez żadnych ekscesów typu powalone drzewa czy zerwane dachy. Oczywiście nie było żadnego zagrożenia, ale media robią swoje, ludziska u mnie mówili, że orkan idzie, czekałem tylko na krzyki "we're all gonna die!" :D |
siedzac w 100 lestnich murach budynku z grubego kamienia i czerwonej oniegdys cegly, wybudowango na potrzeby Gestapo, nie odczuwam na razie podmuchow
ciekawe, czy jak wyjde to nie odlece :szczerb: a tymczasem :herbatka: na zmiane z :kawa: |
:kawa:
|
Ja tam nie wiem, ale u mnie nie wieje. Gałązki na brzozach lekko wachlują, zresztą jak od wielu dni....może jeszcze tu nie dowiało, albo mnie ominęło :hmm:
Kawa będzie później. |
Zaczyna nieco wiać (w porywach lekko przekracza 50 km/h). To naprawdę ciekawa chwila, kiedy niebo jest jeszcze całkowicie czyste, jasno świeci księżyc w pełni, a lada moment przyjdzie całkowita zmiana aury, którą na razie zapowiada jedynie wiatr...
Na tę okoliczność :kawa: ;) |
|
|
E tam piwo, jakoś dzisiaj nie mam na razie ochoty, chociaż mam kilka różnych i jechać nigdzie nie muszę. Za to kawa wchodzi mi dzisiaj koncertowo. :kawa:
|
Kac to zło! Najgorsze były po melaga bryndach :rotfl:
A teraz była już :kawa: teraz czas na :piwko2: |
Cytat:
------------------------------- Słodka kawa i słodka drożdżówka z makiem. :kawa: |
Kac gigant
|
|
:piwo:
|
":kawa:" z mlekiem :szczerb:
|
Pospałem, idę poszukać jakiś resztek po obiedzie, ale najpierw... :kawa:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |