![]() |
Też za mną chodzi ;)
A na razie :kawa: |
leżak żatecki :piwo:
|
Białystock. Dawka zacna. Krążą wokół mnie zielone słonie. Idę spać. spóźnione imieniny.
|
:piwko2: do obiadu.
:kawa: po obiedzie. |
Chyba muszę dać spokój z tymi kawami, bo sen mnie nie łapie, co prawda 4,5 godziny w nocy "przespałem"... znowu jak teraz pójdę spać, to co ja w nocy będę robił? :hmm:
To w takim razie piwo, po ostrym kapuśniaku może Calsberg wejdzie gładko. :szczerb: :piwo: |
Planowy pilsik :piwo:
|
Tak, w planie mam spanie.
Łomża Chmielowe. Jest trochę lepiej, ale niedużo, nawet po secie czuję, że to piwo spirytem wali. :piwo: /A teraz Perła Export, jest sporo lepiej. :kolejka: |
Grunt, to mieć plan.
|
Ludzie byli w robocie, na nowym osiedlu pełnym rodowitych warszawian. Rejestracje BI, LLU, SCcośtam i tak dalej. :szczerb:
Strasznie agresywne towarzystwo, jeden nawet z łapami startował, a i tak zająłem wszystkie miejsca które chciałem. :D Najsampierw była :kawa:, teraz będzie seta jarzębiaku na znieczulenie nóg, a później piwo na uzupełnienie elektrolitów. :> toast2 /O fuj, Carlsberga kupiłem, ale podły eurolager, i żeby nie było, spróbowałem przed jarzębiakiem. :] |
:kawa:
|
:kawa: poranna.
Grill i :piwko2: wczoraj, bo wczoraj była tylko mżawka, a dziś i jutro ma potężnie lać i nawet bardziej potężnie wiać. :kreci_gl: |
Wróciłem ze snookera, ale się nie dołączę, bo zaraz jadę.
Zanim pojadę, obejrzę sobie z odtworzenia mecz Higginsa z Wilsonem, bo ani nie widziałem, ani nie znam wyniku. początek, jak wrócę i będę miał siłę to dokończę; choć widzę, że miał ponad 4h :hmm: |
Skoro tak... :piwo:
|
Do trzech razy sztuka!
|
Dwa razy!
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |