![]() |
:kawa:
|
Ja dzisiaj nockę lecę, a co dalej, to nie wiem jak zwykle.
:kawa: |
nocki zakończone, można płukać gardło, :piwo:
|
Tratatatataaaa!
:kolejka: |
:kawa:
|
Tak, godzina 10 to czas na :kawa:
|
dolacze z :kawa:
jednak a przyczyny odwyku - byly dnie, ze caly czas :kawa: za :kawa: i tylko na wieczor popychalem :wino: :szczerb: moze to nie zdrowe? :hmm: |
Widzę, że czekam na jujka, popijając pilsika :piwo:
|
Nie no, w kablach od pomarańczowego, nawet nie wiem, czy jeszcze jakiś prund dochodzi. Stacjonarkę przeniosłem i teraz mam za zeta z nielimitowanymi stacjonarnymi i w ramach operatora. SIMa wsadziłem do starej Nokii na Symbianie i nawet nie wiedziałem, że się da go uciszyć (nie jest to samolot). Może mu tak zrobię na stałe, bo i tak nikt nie chce odbierać, bo wiadomo kto dziś dzwoni na stacjonarne i po co.
Zostawiłem dla urzędów, ale teraz też wszędzie funkcjonują komórki. Taki 'zet/mc' traktuję jako utrzymanie numeru. |
Cytat:
Przy okazji: słyszałem tutaj o gościu, który tłumaczył kurierowi drogę, objaśniając że ma skręcić "tam gdzie stała ta budka telefoniczna co ją 5 lat temu zdemontowali." :hahaha: Telefon stacjonarny też się da na samolocik przełączyć - taką małą wtyczuszkę z gniazdka trzeba wyjąc i włala, jak mawiają fręsuzi. :szczerb: :kawa: przed snem. |
A co, jakieś niepokojące objawy? :D
Proponuję witaminę C w napoju chmielowym :piwo: :spoko: |
:herbata: w ramach odwyku od :kawa:
|
To jeszcze są stacjonarne telefony? :O Bo budek telefonicznych, to już kilka lat nie ma, a to w sumie głupie jest.
Oliwki czarne, jakieś zwykłe z Lidla, ale do nich feta grecka, oliwa z Krety, no i polski czosnek, sól z Kłodawy, zagrycha świetna. /A, no chlebek bułowaty oczywiście. toast2 :piwo: |
przednockowe pilsisko :piwo:
|
Samolocik? To włącz w stacjonarnym :rotfl:
A rybki też uwielbiam, nie wiem jak długo mógłbym się obżerać zanim by mi zmierzły. A w temacie :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |