![]() |
sliwka na cieplo :serdusz:
|
:kawa:
|
Nadal nie wiem, czy jadę do roboty dzisiaj, więc znowu zestaw :kawa: + :herbatka:
|
Teraz jest :kawa:
|
Była kawa, parzy się herbata, a ja przegryzę imbirem i idę się jeszcze położyć...
:kawa: :herbatka: |
:herbatka: do śniadania
:kawa: będzie później |
:kawa: przed śniadaniem.
|
Jarzębiak Czysty Luksus Aqua Vita, czyli po warszawsku akwawita, czyli czysta oczywista, a na zagrychę imbir kandyzowany. Ten zestaw przepali każdego wirusa! :D
toast2 |
Brackie najszłem w garażu, też dawno nie pite. Dobre cholera :piwo:
|
Pilsik tenczyński dawno nie pity :piwo:
|
sliwka zlana do butelek - pierwsze moje winko z tego owocu i... idealne na grzanca :serdusz:
spodziewalem sie czegos ciezkiego, ale rzeczywistosc przerosla oczekiwania pychota winko :D |
W tej teorii coś jest :D
:piwo: po drzemce |
Słyszałem, że zimne piwo chroni przed zarażeniem korona wirusem, ludzie do wszystkiego dorobią miłą teorię.
Jestem na reklamie Tyskiego, śnieg na plaży zrobili, nie wiem o co chodzi, wiosna nadchodzi... :hmm: Pewnie to w związku z zimnym piwem na wirusa. :szczerb: Mam to gdzieś, ja po drugiej stronie Wisły zrobiłem miejsce na bazę i czekam aż do mnie z kolacją przyjadą. Kawa z ekspresu by się przydała. A póki co herbatka z bagażnika :herbatka: |
:piwko2: do późnego śniadania.
Na dziś zapowiadali wichury, ulewy i śnieżyce (sprawdziło się), a więc grill się odbył już wczoraj. :piwo: |
Jestem z*ebany i nie chce mi się nad niczym zastanawiać, a roboty jeszcze hoho :sciana:
:kolejka: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |