![]() |
Abonamentu nie płacę więc nie oglądam PiSowskiej propagandy k***a
|
Chciałeś zabić jakieś drzewo, Greta już robi minę! Greta wie wszystko. :rotfl:
Chciałbym zrozumieć konwencję Małgośki, ale nie daję rady po secie łiski, no to seta czystej i oglądam jeszcze raz. :rotfl: toast2 https://www.youtube.com/watch?v=T93wELhJ_eo |
A ja dziś przed chwilą i to w aucie podczas jazdy szczeliłem jedno pifko jakieś o smaku melon water :ysz: nawet dobre było :taktak: a to z okazji(w akcie rozpaczy) żem dziś bezrobotnym został i w tym kraju z tego powodu tylko mnie na jedno stać było k***a trochę żal bo robota fajna była ciut ponad dwa lata tam robiłem , mała firma i przez to cienko przędła tak że w listopadzie już prąd odcięli i czasami robiliśmy coś bez prądowo ewentualnie z agregatu , upadłości nie chcieli ogłosić więc art.30par1pkt3 w związku z art55par1,1 a myślałem że do emerytury dociągnę :'( ale spoko to pifko to już na drodze mojej prywatnej w moim prywatnym lesie :>
|
:kawa:
|
:kawa: z cukrem i z gipsem
|
Cytat:
|
|
Cytat:
A teraz seta, kiełbasa wiejska, seta, kiełbasa wiejska, piwo i chyba spać. No może jakiś kawałek dobrego filmu akcji. :D toast2 |
Dwa naparstki jarzębiaku (niedobry, ale może za mało) muszę spłukać półpilsikiem :piwo:
|
Też mam post co roku - 30 i 31 lutego. :D
:kawa: |
Ta kawa też jakas postna :>
:kolejka: |
Cytat:
Natomiast z pewnością nie uprawiam kawowego postu, zatem :kawa:, czorna, bez gipsu, bez cukru, bez niczego :> |
|
Uprawiacie jakiś pitny post, czy co?
:kawa: była o 10 teraz jest pilsik :piwo: :spoko: |
Też :kawa:
właśnie sypię gips do niej |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34. |