![]() |
moment, tylko zmienię Staśce opatrunek :taktak:
|
Wstawać!
:kawa: |
Teraz już wiem. Na necie piszą o wspaniałym meczu... :hmm: może ten Akani taki dobry, jak Hawkinsa przejechał na zero :O
Oj jutro z Gouldem łatwo miał nie będzie, kurcze ten Gould potrafi dobrze zagrać. Musi się sprężyć. Tak jakoś sobie wyobraziłem finał Ronnie - Murphy :D No to cyk :piwo: |
Ronnie wygrał, najpierw ledwo doprowadzając do wyniku 5:5, a potem również z trudnościami (mimo sporej przewagi) wygrywając ostatnią partię. Jutro będzie grał z Gouldem i mam nadzieję, że będzie do tego czasu w lepszej dyspozycji ;)
Swoją drogą ciekawy skład na fazę finałową. |
Piję :piwko2: jak mówiłem wyżej :spoko:
|
:kawa:
|
Nie mogę nigdzie namierzyć transmisji :sciana: co najwyżej tylko bieżący wynik, przez co wiem, że jest 3:4
|
Ze mną na pewno nie, ja niczemu nie winien :nie:
Już jest 4:2 i znów po nie jednym ale kilku błędach :( |
A, to już dokładnie wiem jak wygląda gra Ronni'ego. Kurde czemu on ma takie wtopy dyspozycji z dnia na dzień? Pochlał wczoraj, czy co?
|
Ronnie zremisował, a po przerwie dłuugi i zacięty frejm wygrał na ostatniej czarnej Akani. Najpierw Ronnie fantastycznie wbił niebieską, ale jednocześnie ustawił sobie snookera na różową, następnie różowa poszła na konto Filipińczyka, a na czarnej poganiali się chwilę do w miarę bezpiecznej odstawnej Ronniego, po której jednak nastąpiło świetne wbicie.
Rrzeba przyznać - Ronnie gra dziś przeciętnie, chwilami bardzo dobrze, ale niektóre próby wbić czy odstawne wypadają nie słabo, ale dramatycznie słabo. To już nie chodzi o to, że pojawia się trochę błędów, ale że to są kosmiczne błędy. Ale kibicować trzeba :piwo: |
Nosz kurde właśnie w tivi nie ma, wszędzie piłka nożna. Cholera melduj tu sytuację, bo playera nie mam.
To teraz szybka :kawa: żeby później jeszcze piwko dźwięknąć na sen |
Ronnie gra ze "Słonecznym" Akanim, graczem, którego do niedawna nikt nie znał, a w ostatnim meczu wygrał z Hawkinsem 6:0.
Przed momentem było 2:0 dla Akaniego, w obecnym frejmie Ronnie chyba wsadzi setkę. Niestety w "telewizyjnym" Eurosporcie meczu nie ma, trzeba się posiłkować Eurosport Playerem. :piwo: |
Kurde, pierwszy browarek dzisiaj :piwo:
|
:kawa:
|
Wczoraj nie piłem kawy, może dlatego wszystko mnie boli? Idę sprawdzić.
:kawa: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |