![]() |
Mam 2 browary w lodówce, coś później uzupełnię, na razie czekam na kanapę, musiałem zdemontować kinkiet na schodach, niby pryszcz, ale weź i znajdź maleńki śrubokręcik do rozkręcenia kostki, po przeprowadzce zajęło to pół godziny, no i znalazłem, taki, że nawet nie wiedziałem, że go mam. :rotfl:
:pepsi: |
:kawa: po obiedzie
|
:kawa:
|
:kawa: poranna
|
Jedno gryczane z imbirem wypiłem, tak mnie zmogło, że zgubiłem gdzieś okulary. :blink:
:kawa: jedna podwójna smoła była, zaraz idę drugą robić. |
Jedna mrożona :kawa: i jedna całkiem zwyczajna, czarna, bez mleka. Akurat na dobry (choć krótki, za jakieś 2,5 h muszę wstać) sen :D
|
25 worów, chłopaki rano szoka złapią. :rotfl: 26. ze szkłem. Ale to inna ekipa zabiera. Idę do samochodu, tam mam miodowe gryczane z imbirem.
Jakbym miał siłę, to bym jeszcze 5 worów zrobił, nie wiem czy jeszcze tyle mam, ale siły nie mam. :piwo: |
Pilsik :piwo:
|
:kawa:
|
:kawa: bez magii, ale z gipsem
|
W sumie ta kartka nie dziwi, to na granicy Grochowa pstryknięte, a tam się pije, oj pije. :D
Ja też piję tego nieszczęsnego grzańca, jakieś to bez wyrazu, chyba podgrzeję i dodam magicznych kropelek. :D toast2 |
idziemy na wschód, tam musi być jakaś cywilizacja :D
|
Tymczasem udało mi się dzisiaj strzelić taką fotę, jednak na prawej stronie Wisły, to kultura obowiązuje pełną gębą! :rotfl:
http://static.pokazywarka.pl/v/j/j/f...00c42_orig.jpg |
tylko na zimno, pilsik limanowski :piwo:
|
Mam Harnasia grzańca w temperaturze bliskiej zeru (wyciągnięty z bagażnika), i teraz zastanawiam się, czy go podgrzewać, bo zmarznięty nie jestem, czy dodać kapkę rozgrzewającej substancji? :D
Spróbuję na zimno. :piwo: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |