![]() |
Zakupiłem w Biedrze czteropak Kustosza Jasne, za 5,99. :szczerb: W zasadzie, to nie wiem co to jest, bo mało piwo przypomina, ale jest mokre i ma 6%, jako pierwsze piwo może być, bo i tak ludzia suszy, a to coś jest mokre. :D
|
Chyba już czas :piwo:
|
:kawa:
|
|
Szpec będzie około 11, wymieni czujkę.
U mnie tylko według zewnętrznej steruje, co w sumie głupie nie jest, bo najbardziej oszczędne. Flaczki zjadłem na śniadanie, teraz trzeba kawę zrobić, głowa leciutko boli po wczorajszych mieszankach, ale zaraz przejdzie. :kawa: |
Nasennie, jak zwykle :piwo:
|
|
Też cię podkusiło na jakieś czary, to psu na budę potrzebne jest.
:kolejka: |
Ten mój piec dalej jaja robi, mokry cały jestem, ale to nic, to kosztuje, wyłączę zaraz drania.
/A. bo nie na temat, wermut z odrobiną i odrobiną tonicu i sporą ilością lodu. toast2 |
Pilsik standardowo :piwo:
|
Grant's
|
pilsik limanowski :piwo:, pod przyzwoity bonus świąteczny od wujka Morrisa :spoko:
|
Do wermutu biedronkowego, co go została cała masa, dokupiłem tonic i 200 zacnej substancji. :D Sączę powoli zasypane lodem, no i doglądam flaków, co je gotuję w dwóch miejscach, na dole rosół z goleni wołowej, a u siebie w kuchence same flaki, bo mordę darli, że śmierdzieć będzie. Nic nie śmierdzi, flaczki z biedry dobrze oczyszczone są, ale oczywiście 3 razy już wodę zmieniałem, Velux uchylony, zapachy lecą w świat. Tylko ile się trzeba nachodzić z tego drugiego piętra... :fiu:
W sumie to sytuacja już opanowana, z godzinę można nie doglądać. toast2 |
|
:kawa: i zaraz druga.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:41. |