![]() |
Cytat:
:piwo: |
:kawa:
|
Czyli?
No to dzisiaj jeszcze wolne. :herbatka:
|
|
2 x :kawa: brazylijska. Mam posmak jakbym się gorzkiej czekolady z orzechami najadł. :D
|
|
Kuźwa, arabskiego nie bierze, a nie chciałem polskich znaków używać.
Zan sha giya, amma ban san ko in yi barci ba, domin ina da aiki gobe da yamma. |
Po pierwsze przecież każdy wie, że nie da się bardziej poprawnie napisać słowa "jabko" niż "jabko". A po drugie, przecież cały Twój post składa się z polskich znaków (większość współdzielimy z kilkoma innymi językami po prostu) :D
|
to ja nasennie woda :szczerb: z cytryna i kapka soku jabkowo-agrestowego :serdusz:
jak pieknie nie uzywac polskich znakow :szczerb: |
Zamiast zastosować sprawdzone leki toast2, to on jakieś fervexy ćpa. :sciana:
Czecie piwo zacząłem. :piwo: |
Jak mnie w sobotę chwyciła grypa, tak dopiero dzisiaj mogę powiedzieć, że jako tako dochodzę do siebie. W mieście zaś sytuacja jest taka, że jak się w poniedziałek zapisałem do lekarza, tak na dziś na południe miałem termin. Inna sprawa, że to znajoma, więc na dzień dobry mnie opieprzyła, że dzwoniłem do rejestracji, a nie bezpośrednio do niej. Zwolnienie wypisała, leki dała, ale chyba za karę przepisała (i kazała pić!) elektrolity :( Jakbym pamiętał, jakie to świństwo, to autentycznie bym ją poprosił, żeby wkłuła mi wenflon, to sobie kupię i będę podłączał kroplówki :(
Ostatnie dwie noce nie mogłem zasnąć, ale to z własnej winy raczej - po pierwsze w poniedziałek nie chciało mi się znosić złego samopoczucia, więc objawowo walnąłem sobie trzy fervexy - pamiętajcie dzieci, żeby nie przesadzać z pseudoefedryną :> A po drugie, dwa dni zamiast czytać jak zwykle, to oglądałem szereg bzdur na smartfonie, zwyczajnie idealny miks nasenny :sciana: No to ten... :herbatka:, na razie lekko, x2... |
Piję łyczkami i co chwilę wychodzę
Jestem w połowie drugiego piwa i zaczynam zasypiać... :blink:
:piwko2: |
Ale pogoda barowa :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:36. |