![]() |
Kawalerowie, czy żadna dziewczyna nie złożyła Wam życzeń z okazji Dnia Ojca?
|
Na pohybel wielbłądom!
:kawa: o godzinie 10 :piwo: teraz |
... powiedział do siebie Grzeniu :szczerb:
:kawa: |
Gadam tak i gadam do siebie i nic.
:piwo: |
Eee tam gadasz :kawa:
|
Poniedziałek barowy
:kolejka: |
Za to po obiedzie :kawa:
|
Za to przed obiadem :piwko2: :spoko:
|
Posłuchałem cię i tak zrobiłem.
A teraz :kawa: po niedzielnej jajecznicy. |
Mam nadzieję ;)
No nic, to może :piwo: dla równowagi, a potem, bo ja wiem? Spać? |
Połóż sobie sztuczną trawę. Zero podlewania, zero koszenia i jeszcze sprzedasz kosiarkę (będziesz miał na piwo :D ), ba nawet zimą będzie zielona :rotfl:
No dobra, na asfaltowe ścieżki w ogródku już nie będę cię namawiał. :haha: |
U mnie 50 kilometrów na południe zaczynają się jedne z najlepszych gleb w Polsce (i rozciągają głęboko na Ukrainę), natomiast w mojej okolicy, Panie, same gleby bielicowe, po naszemu ch.. i dupa, piachu kupa :P To ma swoje plusy, bo trawa na tym a owszem, rośnie, ale niezbyt szybko, niezbyt gęsto i niezbyt wysoko (choć jak już troszkę wyrośnie, to zaczyna w sobie trzymać wilgoć i wtedy nie ma zmiłuj, i tak wystrzeli do góry).
Mógłbym ją sobie masą pofermentacyjną polać, to daje zawrotne rezultaty, ale aż tak głupi nie jestem :D Raz trawnik na zakładzie tym polaliśmy na próbę, jak zwykle kosiliśmy go 3x w roku, tak skończyło się w okolicy dziesięciu, a trawa jeszcze po pierwszych przymrozkach potrafiła rosnąć :taktak: :kawa:, a potem idę na poszukiwania w lodówce... |
Ciiiicho, bo przestało...na razie.
:piwo: A trawa głupa pali, bo skosić się nie da, a rośnie jak po*ebana :sciana: |
dupa a u mnie cały czas pada... nie ma kiedy nawet dobrze trawy skosić czy w ogródku się poschylać :)
|
Pogoda jest fantastyczna. Nie jest za ciepło, nie jest za duszno, trochę niebieskiego nieba, trochę majestatycznych burzowych chmur.
:kawa: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |