![]() |
U mnie nic takiego nie miało miejsca, dlatego naleję sobie browara z tej samej okazji co Ty :piwo:
|
:kawa: po robocie.
Switch się tylko zawiesił na szczęście. Według logów z sieci stało się to dokładnie w momencie nieodległego uderzenia pioruna, więc to nie był zbieg okoliczności. UPS zresztą też dał znać, że dostał kopa z sieci. :mruga: Tak czy inaczej, LAN wrócił do normy. Z tej to okazji poleję sobie browara. :piwko2: |
Zaczynam przygotowania do :kawa:
|
Dziękuję. :uklon:
:kawa: przed nieoczekiwaną robotą. Właśnie przeszła burza, taka prawdziwa, z piorunami i tak dalej, dzięki czemu straciłem 2/3 połączeń w LANie. Podejrzewam że switchowi na strychu się kuku zrobiło. Większość gratów zdążyłem odłączyć, ale akurat tego switcha nie. |
Tak jest!
:piwo: |
Tak. Twoje zdrowie :kawa:
|
Wszystkiego najlepszego!!
|
Imieninowy browar wczoraj.
:kawa: dzisiaj. |
A teraz :piwko2: na spanie
|
Była :herbatka: do kolacji, teraz trochę oddechu i będzie :kawa:
|
Całą wczorajszą noc i pól dnia lało, ale to tak naprawdę lało. Oczywiście teraz rozmawiamy o powodzi, bo tak zabetonowaliśmy kawał Polski i pomeliorowaliśmy co zostało, że po tygodniu opadów mamy zalane wszelkie niższe tereny, a po tygodniu od końca opadów mamy początki suszy. Dziennikarzom się to już myli, dziś czytałem jakiś artykuł o frontach niosących opady, które mogą doprowadzić w najbliższych dniach do suszy właśnie :P
:kawa: |
No i jak tu odmówić?
Barman! Kolejka dla wszystkich!
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka |
Jednak jeden sobie przypomniał i przyszedł, zdążył :D
To cóż, czas na :kawa: się zbliża. |
Nikt, na razie. Chyba sam se złożę.
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:34. |