![]() |
:piwko2: do obiadu.
|
Bo chyba już czas :piwo:
|
:kawa:
choc by sie cos chlodnego wciagnelo najchetniej zoltego z biala pianka |
:kawa: poranna.
|
:kawa: piątkowa
|
Ilość załączników: 2
Cytat:
Załącznik 159337 Dziś u mnie już w caluśkim mieście czuć mułem i innymi szuwarami. Zajechaliśmy na chwilę nad jedno z pobliskich jezior i trafiliśmy akurat na akcję ratowania sandaczy. Ryby z powodu spływu z pól z wodą sam nie wiem czego - nawozów azotowych? fosforanów? zaczęły się dusić jak przy typowej przydusze i podpływać do brzegu, poniżej cztery sandacze każdy po 50+ centymetrów: Załącznik 159336 Cytat:
Trudno się z Kolegą kłócić... :piwo: |
Na patelni tak pisało :rotfl:
Pilsik dobry nie jest zły :piwo: |
Jak te kalorie zmierzyłeś? :wow:
Przyrząd jakowyś jest do tego? :hmm: ========= Kilka razy :piwko2: przy grillu wcześniej, :kawa: teraz. |
Kończę robić placki ziemniaczane na nowej patelni, kurde, pierwszy raz w życiu udało mi się usmażyć placki bez użycia grama oleju :O Dzięki temu, mimo że dodałem sporo mąki ziemniaczanej, zamiast sugerowanych 268 kcal/100 gramów, te mają 128 kcal. Słyszysz Grzeniu? Kupuj taką patelnię, to może być Twoja jedyna szansa, żeby schudnąć :haha:
:kawa: |
:kawa: przed grilkiem. :]
|
:kawa:
|
Przy poranku :kawa:
|
Czołem wam :sciana:
:piwo: |
Nie można, bo mam dziś dzień poszatkowany krótkimi wyjazdami, które po pierwsze przeszkadzają w pracy, a po drugie uniemożliwiają niczym nieograniczoną konsumpcję :sciana:
Bede po 21 :szczerb: |
Minęła 13, już można :piwo:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:27. |