![]() |
Kropelków lepiej nie, bo nie zadziała ta trucizna którą łykam, a już stwierdzam, że działa, nie tylko dlatego, że na pawia mi się zbiera, ale jakby ciut lepiej.
Idę te jajka, albo inne parówki zrobić, a po drodze kawę, albo kawę później, bo znowu zapomnę, że coś zjeść powinienem. |
Jak colę, to tylko z kropelkami :taktak:
A ja :kawa: |
Na razie, to opanować zbieranie się na pawia i połknąć antybiotyk, później szybko kawa, żeby go nie wyrzygać. :sciana:
Wiem co zrobię, na wszelki wypadek popiję teraz colą. :| Dobra, wszedł, idę robić kawę. :D :kawa: |
:piwo:
|
:kawa:
|
:kawa: + :herbatka: bez dodatków.
|
Woseba z gipsem :kawa:
|
Piwa, to nie będę, bo jeszcze nie zadziała ten antybiotyk, ale zamiast prochów na znieczulenie, będzie kolejna kawa, herbata też, bo się sałatki jarzynowej i dobrego boczku najadłem.
|
Ano tak to jest, jak się nie dodaje miodu, goździka i czego tam jeszcze. A czosnek przereklamowany jest, nawet na wampiry nie bardzo.
Drugi pilsik bez dopalaczy - nic nie wskazuje, żeby mnie licho brało. :piwo: |
Ja skończyłem na antybiotyku, chociaż nikt nie potrafi stwierdzić, czy to nie wirus.
W środę nie ma problemu dostać się do lekarza, jest jeden doktorek i jedna doktórka, do których nikt nie chce chodzić, wszedłem z biegu do faceta, po telefonie z recepcji, czy mnie przyjmie. :D W nocy od kaszlenia bolały mnie oskrzela, więc stwierdziłem, że żarty się skończyły. :kawa: |
Zimno i słońce daje. Jednym słowem pić się chce.
:piwo: |
|
:herbatka:
kawa trochę później |
Mamy. :kawa:
|
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:35. |