![]() |
A była jakaś do doczekania się? :hmm:
Nie przypominam sobie... |
Cytat:
Ani jedna ani druga jak widać ;-) |
wróciłem z pochodu Kocham cię Europo,
miałem dwie flagi na jednym drzewcu :taktak: u góry polska poniżej gwiazdki UE, co by Eda nie fqurwiać :D pogadałem z fajnymi laskami, poszczuliśmy kilku chłopczyków z ONR i poszliśmy do knajpy Pańskie Jadło na :piwo: |
:whisky: nie doczekałem się emotki :(
|
Cytat:
|
Nie, był w leron merlin, on zna francuski. :rotfl:
|
Cytat:
|
Melisa z pokrzywą. toast2
|
:piwo:
|
Ja wypiłem przyzwoitą kawę w domu, później wypiłem dwa syfy rozpuszczalne w warunkach deweloperskich, gdzie nawet gniazdka nie było, i na izolację do kabli czajnik skręciliśmy, później przyjechali spece od dekoracji i po krótkiej rozmowie, że może rano skończą, ale chyba nie, stwierdzili, że zaraz dmuchawę do siły podłączą, no i będzie lux. (w sensie, że coś do picia by się przydało) :rotfl:
Wróciłem, dobrą kawę wypiłem, co tam się dzieje, to nie moja sprawa. :D |
Gdzie jesteście, padalce?
:piwo: |
Tam to możesz kupić nóż do tapet
...a i jeszcze piwo, bo ty nie pijesz normalnych tylko wynalazki a resztę gdzie indziej Tam szybkoobrotowa jest tylko gotówka. |
z okazji wolnej soboty, jadę do supermarketu budowlanego
o trudnej do wymówienia nazwie :> po sprawunki, czyli wiertła do drewna i betonu, wiertarkę szybkoobrotową oraz nóż do tapet i piwo do konsumpcji :piwo: |
Kolejność dzisiaj
- śniadanko z :herbatka: - woseba z gipsem :kawa: - pilsik w kufelku :piwko2: Oczywiście z przerwami pomiędzy. |
Pospałem trochu, wewstałem, szukałem 15 minut okularów, łyknąłem coli, no i chyba pójdę spać, starczy tej aktywności na dzisiaj. :pepsi:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:42. |