Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

prometeusz 07.07.2005 12:48

Cytat:

Napisany przez malaczarna
moja zawsze jest pyszna:)

ps
zamiescilam fotke:) z zabawa:)

wiesz co taka fotka - postaraj sie bardziej :)

prometeusz 07.07.2005 12:54

Cytat:

twoje sa swietne:) ja sie nie ujawnie inaczej:) tylko @legion
i @ndy wiedza aktualnie jak wygladam:)

z czasem sama to zrobisz bez namawiania :taktak:

legion 07.07.2005 13:40

Cytat:

dam ale jutro chociaz bedzie to zdj ze studniowki hehe wiec troche nieaktualne

wystarczy ze dwuch Panow wie jak wygladam:) teraz:)

o ladne piwko ale czy dobre :D
Cytat:

mocna perla i w butelce :) - dla mojego @legiona:) ale przeleje mu ja do szklaneczki i ladnie podam na tacy:) hehe

porozpieszczam go sobie troszeczke:)

upije go i wykorzystam:)

acha dzien dobry slonko
to musisz cala skrzynke kupic i potem mozesz mnie wykorzystywac do woli :D

legion 07.07.2005 13:46

Cytat:

dobre a nawet bardzo dobre:)

no to juz niedlugo sprobuje tego nie powtarzalnego smaku :D

prometeusz 07.07.2005 13:52

Cytat:

Napisany przez legion
no to juz niedlugo sprobuje tego nie powtarzalnego smaku :D

a wiesz że dobre mają zawsze smak goryczy ^_^ ^_^

prometeusz 07.07.2005 14:05

Cytat:

ale niektorzy dzis powiedzieli ze nie przyjedziesz:) hehe, a ja i tak wiem swoje:):*

Kto tak mówił no kto ;)

legion 07.07.2005 14:08

Cytat:

ale niektorzy dzis powiedzieli ze nie przyjedziesz:) hehe, a ja i tak wiem swoje:):*

no przyjade przeciesz specjalnie piatek mam wolny :)
Cytat:

Napisany przez prometeusz
a wiesz że dobre mają zawsze smak goryczy ^_^ ^_^

to cos dlamnie tylko takie pic bede :D

Ormianin 08.07.2005 18:40

Cytat:

IMPREZA UMIERA

E tam... zawsze cos sie dzieje... ja dzis np. z okazji piatku ide na spotkanie z kumplami w kanjpie i co wy na to? :) :piwo:

Ormianin 08.07.2005 18:52

Cytat:

to gratuluje
ja siedze w pracy do 22

No to z pracy po drodze kup sobie pare puszek wybronego twojego ulubionego zlotego trunku i wypij na dobrabnoc :) a sen bedzie tez zloty i kolorowy :)

_bakupl_ 08.07.2005 21:24

Dziś w Biedronce...

http://img248.imageshack.us/img248/8...81931128zb.jpg

Za 1,49zl!

Piterniel 08.07.2005 23:33

Wiem, że jest niewiele kobiet na tym forum. Przeważająca część to płeć męska. Wynika to prawdopodobnie z tego, że zainteresowania mężczyzny/kobiety są inne i dążą do innego punktu, a może znalezienia jakiegoś zawodu. Przebywając w towarzystwie męskim przez długi okres czasu też nie jest dobrym rozwiązaniem, ponieważ jak jakaś kobieta wpada na forum to od razu robi się "szum" i dużo userów ulega takiemu nickowi. Nikt nie może wiedzieć czy pod tym kryje się kobieta. Ale duma(?) męska nie widzi siebie w nicku o takim rodzaju.
Rozpoczęłaś przygode na forum od jakiegoś luźniejszego tematu. Dobrze, że nie założyłaś tematu wcześniej nic nie szukając. Tutaj widze jedynie ten plusik. Patrząc na ilość twoich postów jest ich około 200 nie założyłaś topicu, ani nie poruszyłaś tematu związanego z tematyką forum. Skrypt do wymiany informacji, może czasami kawałów i poglądów wykorzystujesz do zabawy czy jak tam piszesz zabicia czasu w pracy. Zauważyłem większość czasu spędzasz w imprezce i traktujesz to jako aplet Javy znany bardziej jako Chat, a może ShoutBox (to chyba najlepszy skrypcik dla Ciebie). Znam też taką strone co można założyć swój i tam zaprosić kolegów z tego forum (może poznałaś jakiś fajnych?). Reasumując forum jest dla Ciebie zabawą, inni traktują to poważniej, czasami nawet bardzo. Może następnym razem pokazuj swoje foto częsciowo co tydzien jakiś kawałek i poważni ludzie będą się bawić w układanie tego przeoczając problemy innych w ten sposób psując wizerunek boarda?. Są różne stronki do gadania o pierdołach, są chaty, opcja szukaj znajomych w Gadu-Gadu. A może Ci brakuje poprostu miłości (?) nudzisz się w pracy, po pracy tego już nie jestem w stanie określić.
Początkowo twój nick mi nie przeszkadzał, ale teraz pojawiasz się wszędzie gdzie temat odbiega od założonego przez twórców - czyli tam gdzie twoje kompetencje są tak duże, że możesz się wypowiedzieć. Sam kiedyś zaprosiłem siostre na forum popisała sobie troche, ale uznałem to za strate czasu i psucie wizerunku więc powiedziałem jej co o tym myśle i dała sobie spokój. Chociaz nieraz pisze z jej konta jak siedze na drugim kompie.

Jak tak dalej pójdzie to jak serdecznie dziękuje za takie forum. Zrobie OFF jak mallow.

Pozdrowienia Piterniel

pawelblu 09.07.2005 00:06

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Wiem, że jest niewiele kobiet na tym forum. Przeważająca część to płeć męska. Wynika to prawdopodobnie z tego, że zainteresowania mężczyzny/kobiety są inne i dążą do innego punktu, a może znalezienia jakiegoś zawodu. Przebywając w towarzystwie męskim przez długi okres czasu też nie jest dobrym rozwiązaniem, ponieważ jak jakaś kobieta wpada na forum to od razu robi się "szum" i dużo userów ulega takiemu nickowi. Nikt nie może wiedzieć czy pod tym kryje się kobieta. Ale duma(?) męska nie widzi siebie w nicku o takim rodzaju.
Rozpoczęłaś przygode na forum od jakiegoś luźniejszego tematu. Dobrze, że nie założyłaś tematu wcześniej nic nie szukając. Tutaj widze jedynie ten plusik. Patrząc na ilość twoich postów jest ich około 200 nie założyłaś topicu, ani nie poruszyłaś tematu związanego z tematyką forum. Skrypt do wymiany informacji, może czasami kawałów i poglądów wykorzystujesz do zabawy czy jak tam piszesz zabicia czasu w pracy. Zauważyłem większość czasu spędzasz w imprezce i traktujesz to jako aplet Javy znany bardziej jako Chat, a może ShoutBox (to chyba najlepszy skrypcik dla Ciebie). Znam też taką strone co można założyć swój i tam zaprosić kolegów z tego forum (może poznałaś jakiś fajnych?). Reasumując forum jest dla Ciebie zabawą, inni traktują to poważniej, czasami nawet bardzo. Może następnym razem pokazuj swoje foto częsciowo co tydzien jakiś kawałek i poważni ludzie będą się bawić w układanie tego przeoczając problemy innych w ten sposób psując wizerunek boarda?. Są różne stronki do gadania o pierdołach, są chaty, opcja szukaj znajomych w Gadu-Gadu. A może Ci brakuje poprostu miłości (?) nudzisz się w pracy, po pracy tego już nie jestem w stanie określić.
Początkowo twój nick mi nie przeszkadzał, ale teraz pojawiasz się wszędzie gdzie temat odbiega od założonego przez twórców - czyli tam gdzie twoje kompetencje są tak duże, że możesz się wypowiedzieć. Sam kiedyś zaprosiłem siostre na forum popisała sobie troche, ale uznałem to za strate czasu i psucie wizerunku więc powiedziałem jej co o tym myśle i dała sobie spokój. Chociaz nieraz pisze z jej konta jak siedze na drugim kompie.

Jak tak dalej pójdzie to jak serdecznie dziękuje za takie forum. Zrobie OFF jak mallow.

Pozdrowienia Piterniel

Łał. Takiego przemowienia bym sie po tobie nie spodziewal. Jednak troche nie masz racji - to jest dzial Offtopic, wiec luzniejszy, a sam temat jest jeszcze luzniejszy. Trakruje w zasadzie o 'pi3przeniu farmazonow', w czym jedni sa ekspertami, innych to drazni, innych bawi, a jeszcze innych to zupelnie nie interesuje.
Lepiej/gorzej ... tak po prostu jest. Chyba lepiej bo gdzie indziej (w szczegolnosci w innych dzialach) jest bardziej normalnie, nie ma czatowni i wspomnianych wczesniej farmazonow.

A jak aministracja stwierdzi basta to temat wyleci i ot koniec bajki, choc bardziej prawdopodobna jest wycieczka na smietnik, czego sobie i wam drodzy sluchacze z calego serca zycze.

Piterniel 09.07.2005 00:18

Cytat:

chyba mnie tu troche obraziles. nie ******e bzdur na tematach na ktorych sie tego nie robi, a ze czasami sobie pozartuje razem z chlopakami to nic zlego.

mam dojcie do np.roznego rodzaju sprzetu komputerowego i chetnie sluze pomoca, ale nie zawracam duupy innym.

a jak bede miala potrzebe to wejde na inne mniej luzne i bede mowila o powaznych sprawach.
moze w to nie uwierzysz ale dla mnie to forum nie jest jak czat.jak nie mam nic do powiedzenia to sie nie odzywam i tyle.
pewnie sie zdziwisz ze jestem informatykiem bo jak to mozliwe skoro jestem baba bo pewnie twoim zdaniem na taki zawod jestem zaglupia.
dobranoc

Żartujemy z chłopakami już 274 raz? Super!
Nie mam pojęcia co da Ci dojście do sprzętu komputerowego? Może przydasz się na sprawdzenie zworki w danej płycie głównej(?)
Masz pełne pole do popisu czekam na te poważne sprawy. Narazie to się tylko bawisz, chociaż nie chce przerywać Ci tego pamiętaj, że to co piszesz widzi cały świat.
Nie traktujesz jako chat - tylko ty tak sądzisz. Lamerzy nie wiedzą, że lamią.
Nie masz nic do powiedzenia? No to po co się odzywasz, ale ty masz ciągle coś do powiedzenia np. "Imprezka umiera" - bardzo mądry post, nawet potrafisz pisać posto POD postem nawet jak to nie jest potrzebne w sztuczny sposób podbijać temat aby być zauważoną. Bo jeszcze twój temat w którym się realizujesz zejdzie na 2 strone i co wtedy. Opuścisz nasze forum?
Jesteś Pani informatyk? Znam pare kobiet informatyków, potrafią niewiele więcej niż moja siostra. Papierek to nie wszystko!
Głupia na swój zawód? Nic takiego nie napisałem. Zacznij wnosić coś do forum, a nie tylko go używać.

Cytat:

Łał. Takiego przemowienia bym sie po tobie nie spodziewal. Jednak troche nie masz racji - to jest dzial Offtopic, wiec luzniejszy, a sam temat jest jeszcze luzniejszy. Trakruje w zasadzie o 'pi3przeniu farmazonow', w czym jedni sa ekspertami, innych to drazni, innych bawi, a jeszcze innych to zupelnie nie interesuje.
Lepiej/gorzej ... tak po prostu jest. Chyba lepiej bo gdzie indziej (w szczegolnosci w innych dzialach) jest bardziej normalnie, nie ma czatowni i wspomnianych wczesniej farmazonow.

A jak aministracja stwierdzi basta to temat wyleci i ot koniec bajki, choc bardziej prawdopodobna jest wycieczka na smietnik, czego sobie i wam drodzy sluchacze z calego serca zycze.
A widzisz jeszcze mnie dobrze nie poznałeś.
Masz racje temat definitywnie MUSI trafić do śmietnika, ale to jest tylko moja opinia. Ale jak to andrzej9 napisał wszystko zaczyna się od jednostki. Ja jestem tą osobą, której mi to bardzo przeszkadza, wręcz kłuje w oczy.

Cytat:

nie wiem czy przyuwazyles ze temu koledze waszemu przeszkadza najbardziej to ze jestem kobieta
Nie przeszkadza mi to kompletnie. Gdybyś była mężczyzną i tak pisała na forum sądze, że dostałabyś taki pojazd, że płakałabyć przez 3 dni. Chociaż nie wiem jak się by forumowicze zachowali - nie widziałem jak dotąd takiego przypadku.
Robisz wokół siebie szum, dlatego, że nią własnie jesteś. A jaką masz płeć to mnie nie interesuje ;)

Pozdro Piterniel

_bakupl_ 09.07.2005 00:30

Cytat:

specjalnie dla Cibie nie bede sie wypowiadala
na zadnym innym forum
jak narazie tylko tobie nie odpowiada moja osoba
a jesli poprosza mnie o znikniecie inni to rozmysle ich propozycje.
wiem ze papierek to nie wszystko-ja mam jeszcze co nie co w glowie..
nie jestem glupiutka dziewczynka ktora chce za wszelka cene sie pokazac.

ale aby cos wniesc najpierw musze zapoznac sie z powazniejszymi tematami w ktorych bede mogla komus moze pomoc.. jestem na tymm forum od miesiaca a tematy "powazne" wymagaja sie wczytania bo nie lubie np powtarzac po kims lub nie doczytac do konca i cos sobie napisac.

a impreza jest dosc luznym tematem i nie wymaga przeczytania wszystkich postow aby wiedziec co sie dzieje:)
pa

Ale wiesz co, wg. mnie tez tak jest jak Pitek mówi...

Większość osób Cie wyjątkowo traktuje...traktujesz forum jako chat. Ponad 200 postów, w tym wiele takich jak "WOW" i puste słowa kochanie itp. Miłość to nie zabawa, nie można sobie z niej żartować. Wiem to ja - 16 latek, Ty masz już ponad 20 jak się nie myle...

Piterniel 09.07.2005 00:37

Cytat:

specjalnie dla Cibie nie bede sie wypowiadala
na zadnym innym forum
jak narazie tylko tobie nie odpowiada moja osoba
a jesli poprosza mnie o znikniecie inni to rozmysle ich propozycje.
wiem ze papierek to nie wszystko-ja mam jeszcze co nie co w glowie..
nie jestem glupiutka dziewczynka ktora chce za wszelka cene sie pokazac.

ale aby cos wniesc najpierw musze zapoznac sie z powazniejszymi tematami w ktorych bede mogla komus moze pomoc.. jestem na tymm forum od miesiaca a tematy "powazne" wymagaja sie wczytania bo nie lubie np powtarzac po kims lub nie doczytac do konca i cos sobie napisac.

a impreza jest dosc luznym tematem i nie wymaga przeczytania wszystkich postow aby wiedziec co sie dzieje:)
pa

Napewno nie wyrobiłem sobie o tobie zdania po twoim nicku tylko po twoich wypowiedziach.
Zapoznać się z poważniejszymi tematami? Nasza baza SQL nie jest jakąś książką podzieloną na roździały, a każdy związany w jakiś sposób ze sobą, które prowadzą do puenty, a może jakiegoś morału nie wiem jak to nazwać. Tutaj wygląda to inaczej niż sobie wyobrazasz - lub ja odebrałem to tak. Pytanie, odpowiedz/dłuższa wypowiedź/dyskusja nie ma analizowania tematów. Tutaj każdy jest odrębną książką. Nie kaze ci czytać przyklejonych tematów po 20 stron bo to nie ma sensu. Udzielanie się na siłe też nie ma sensu, ponieważ to widać gołym okiem jak ktoś chce się nagle poprawić na wzorowego usera forum.
Widzie może i masz, potrafisz ją wykorzystać - twój wizerunek bez faktu, że jesteś kobietą byłby bardzo nisko postawiony u innych userów. Jakiś login bawiący się na forum? Chyba dobrze to określiłem.
Prześpij się z tematem

Cytat:

Ale wiesz co, wg. mnie tez tak jest jak Pitek mówi...

Większość osób Cie wyjątkowo traktuje...traktujesz forum jako chat. Ponad 200 postów, w tym wiele takich jak "WOW" i puste słowa kochanie itp. Miłość to nie zabawa, nie można sobie z niej żartować. Wiem to ja - 16 latek, Ty masz już ponad 20 jak się nie myle...
Widze, że zgadzasz się ze mną. Też zauważyłeś coś `ala chat

Pozdrowienia Piterniel, dobranoc

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:13.