Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   IMPREZKA ON-LINE (tylko powyzej 18 lat) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/imprezka-line-tylko-powyzej-18-lat-16106/)

andrzejj9 09.07.2005 12:37

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Qrde herbata mi "zamarzła" :blee: ide sobie zrobic nową ;)

Herbata? A nie kawa?? ;)

MacGyver 09.07.2005 12:47

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Herbata? A nie kawa?? ;)

Herbata :D
Ale wiesz co, zawsze piłem herbate (lub czekolade z mlekiem [z automatu] ;) ) a od ok 6 miesięcy zaczałem pić kawę (a mam już jakieś chyba 22 lata) 8 )

andrzejj9 09.07.2005 12:58

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Ale wiesz co, zawsze piłem herbate (lub czekolade z mlekiem [z automatu] ;) ) a od ok 6 miesięcy zaczałem pić kawę (a mam już jakieś chyba 22 lata) 8 )

To ja jeszcze do tych 6 miesięcy nie doszedłem, co akurat na moich studiach, gdzie od kawy uzależnionych jest tak cirka 99,9% studentów ;) jest raczej ewenementem. Ale nie spieszy mi się, bo jak ktoś z nich swojej dziennej dawki nikotyny nie dostanie to wygląda lepiej niż niejeden upiór z horroru ;)

_bakupl_ 09.07.2005 12:59

Cytat:

Napisany przez MacGyver

Mi jeszcze kawa nie smakuje, ale pachnie...Słyszałem że to ponoć z wiekiem przychodzi...

joujoujou 09.07.2005 13:09

Cytat:

Napisany przez _bakupl_
[...] Słyszałem że to ponoć z wiekiem przychodzi...

Potwierdzam, miałem to samo. W tej chwili 6-7 kaw dziennie i żadnych kłopotów ze spaniem/ciśnieniem, powiem więcej: po kawie lepiej mi się zasypia. :taktak:

MacGyver 09.07.2005 13:22

Cytat:

Napisany przez joujoujou
Potwierdzam, miałem to samo. W tej chwili 6-7 kaw dziennie i żadnych kłopotów ze spaniem/ciśnieniem, powiem więcej: po kawie lepiej mi się zasypia. :taktak:

Z tym zasypianiem po kawie to potwierdzam :taktak:
Raz miałem tak, że o 18 wypiłem 3 a o 21 już spałem :D

Piterniel 09.07.2005 13:25

Kofeina działa w organizmie tylko 4h - gdzieś o tym czytałem ;p

prometeusz 09.07.2005 14:01

coś iprezka się rozwala - wszystkiego nie przeczytałem - może ktoś mi streści w 3 zdaniach ;)

MacGyver 09.07.2005 14:06

Cytat:

Napisany przez Piterniel
Kofeina działa w organizmie tylko 4h - gdzieś o tym czytałem ;p

Tylko, że ja chodzę spać o ok. pólnocy a nie o 21 :taktak:
Kawa mnie wyłożyła ;)

Boger 09.07.2005 14:53

O jedna strone za pozno, ale...

Jak mi sie nudzi to wpadam do OT i czytam niektore watki. Tak samo bylo z tym tematem - czasami jakies zdjecia pan ;) ktore wpadaja na impreze, czasami jakis browar, itp sprawy.
Natomiast rzeczywiscie ostatnio zrobil sie syf :\

Rozumiem ze ktos chce pogadac i poflirtowac - ma do tego prawo :taktak:
Ale walenie po kilka-kilkanascie nic nie wnoszacych postow dziennie, nie dodaje raczej uroku temu tematowi :nie:

Musze sie zgodzic z jedna strona sporu - to nie czat :nie:
Z druga tez sie musze troche zgodzic - to OT i nie musza znajdowac sie tutaj tylko dyskusje z branzy IT :nie:

Jednak tak jak pisalem - nie mozna przeginac i wszystko ma jakies granice. A trzaskanie bezsensownych postow to raczej ich przekraczanie.

@malaczarna - nie unos sie od razu honorem ze Ty odejdziesz itd, bo to nie o to chodzi. Sama powinnas widziec problem, a jesli jednak nie widzisz to cos jest nie tak. Przeczytaj pierwsze kilkadziesiat stron tego watku, a pozniej reszte - widzisz roznice? :>

@MacGyver - na mnie kawa w pozytywny sposob (stawiajacy na nogi:) ) zaczela dzialac dopiero w wieku jakich 23lat, wiec moze Ty masz tak samo? :)

legion 10.07.2005 19:18

nie panowie troche mnie nie bylo i poczytalem sobie to wszystko i smiac mi sie chce :)

po co wogole jest offtopic jezeli nie mozna sobie luzno pogawedzic a nawet po flirtowac jak sie pojawi jakas kobieta przeciesz wczesniej byla kobieta z brava wyciagnieta jakos takich tekstow nie bylo na jej temat wiec mysle panowie ze to forum zaczyna sie robic zamknietym gronem jedynie tylko dla userow ktorym odpowiada cos a jak nie odpowiada to skreslamy i koniec :)

andrzejj9 10.07.2005 19:28

Cytat:

Napisany przez legion
nie panowie troche mnie nie bylo i poczytalem sobie to wszystko i smac mi sie chce :)

po co wogole jest offtopic jezeli nie mozna sobie luzno pogawedzic a nawet po flirtowac jak sie pojawi jakas kobieta przeciesz wczesniej byla kobieta z brava wyciagnieta jakos takich tekstow nie bylo na jej temat wiec mysle panowie ze to forum zaczyna sie robic zamknietym gronem jedynie tylko dla userow ktorym odpowiada cos a jak nie odpowiada to skreslamy i koniec :)

Nie jesy chyba tak źle, bo jednak patrząc na kilka ostatnich miesięcy czy tygodni można wskazać na kilka nowych osób, które się pojawiły i "zaklimatyzowały". Poza tym sam chyba przyznasz, że w tym, co zostało powiedziane wyżej, jest sporo racji?

Ale nie można też popadać w skrajności i traktować tego zbyt poważnie (w sensie osobistego ataku)..

legion 10.07.2005 19:41

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Nie jesy chyba tak źle, bo jednak patrząc na kilka ostatnich miesięcy czy tygodni można wskazać na kilka nowych osób, które się pojawiły i "zaklimatyzowały". Poza tym sam chyba przyznasz, że w tym, co zostało powiedziane wyżej, jest sporo racji?

Ale nie można też popadać w skrajności i traktować tego zbyt poważnie (w sensie osobistego ataku)..

No powiem tak racja czy nie ale i tak wstawiona tam gdzie nie trzeba :) a tylko zawsze sie znajda racje bez sensu przeciez to jest temat impreza od 18 lat ja nie rozumiem po co tyle halasu o nic czy nie mozna sobie dac wstecznego biegu i sie wyluzowac?
A co do ciebie andrzej czasami za duzo rzeczy przyjmujesz na powaznie jak ktos napisz monolog to juz wszystcy nawet ci co tutaj nawet ani razu sie nie wypowiadali udzielaja sie :) jak dla mnie to smieszne moze tak bedziemy wszystcy sie umoralniac ?

andrzejj9 10.07.2005 20:22

Cytat:

Napisany przez legion
A co do ciebie andrzej czasami za duzo rzeczy przyjmujesz na powaznie

Wiem.. w życiu "realnym" niestety podobnie. Ale taki już jestem, chociaż staram się nad tym pracować..

legion 10.07.2005 20:33

pracuj pracuj mowie ci na dobre ci to wydzie zwlaszcza na polibudzie gdzie ja stracilem powage :D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:25.